Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji u jeziku opis koji se treba iskoristiti za ove gnjide
Hahaha pa ovi toliko muljaju da više ni sami sebi ne vjeruju.
izrael - genocidna drzava
Ubice se uvijek pretvaraju da su zrtve
Brko necu ti nikad halalit.
A iz koje ratom pogodjene zone su ih evakuisali? To mi malo nije jasno. A i ovo sto kaze kako su prosli nesto sto ni jedna drzava nije, i to mi je malo nejasno sta su prosli sto niko drugi nije?
Dali ste i Palestinsku djecu ucinili sretnim?,zemlja vam kosti izbacivala više.Ubice bez stida i srama.
Zar ovo nije politizacija sporta.eufa kurvo kwzni ih
Propaganda samo takva, oni humanitarci, osjecajni. Aha kako da ne
...ni ti nisi skonto.Ovo su izraelska djeca.Čitajte sa razumjevanjem.Za palestinsku djecu do sad nisu trunke izrazili žaljenje,niti će.
Stoke Cionističke.
Rusija i Ruski klubovi nemogu se takmičiti zbog agresije na Ukrajinu a Izrael čini agresiju i Genocid -za 40 dana ubili su 5000 nedužne djece 4000 žena i može učestvovati i takmičiti se u Evropskom natjecanjima iako ne pripada Evropi!!! Ovo smeće-Izrael treba pod hitno zaustaviti kao što su i Rusinu ili standardi su drugačiji kada se proljeva muslimanska krv!!!
Zato se namece obavezno saveznistvo s Rusijom. I odbijanje svih nebuloznih sankcija nametnutih Rusima.
Cionisticki fašisti
Al.se promovišu preko ovog mrkalja dedzala......jbt
Zahebavaju se