Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Sarajevo koncertne dvorane ... Samo da znaš ministre
Jbt koncertna dvorana! Treba nam da imaju gdje gostovati jale, bube, ace i ostali kurtoni
Al da stadion otvore Duboki potok i Devetak,da imamo sta gledati zanimljivo,pogotovo kraj utakmice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Men je ovo super, a de završite nsjavljene i započete projekte, pa onda pričajte o nečemu novom, travu niste sposobni zamijenit na postojećim stadionima.
STADION OTOKA . Za djecu nasu morate napravit ovaj stadion!
bravo.vrijeme je .32000 je top i taman dosta👍🇧🇦
Svašta.
Vidi Efendicevih botova sto su aktivni..
Ne možemo u pret-pretkolo pretkola u Evropi, pola države ne navija za reprezentaciju, grad ima već dva stadiona, oni bi treći i to u vukoseksinji bez gradskog prevoza i sa seoskim putem... Plus što smo prirodno loši u fudbalu i taj sport privlači najveći ljudski šljam. Uradite Koševo i Zetru, tu su i teniski tereni, eto super sportski centar
wtf ...pored PPVOa - ok ... sad nekime nece samo aerodromi smrditi nego i stadioni 😅 inace ne vidim ovdje nikakve pratece objekte a ni parkinge ili ostalu infrastrukturu i odabiru lokacije da predviđaju da se na utakmicu može doći samo autom - uzas ilitiga mindset 1975...ali sta ocekivati drugacije od rumenka
Ovi nisu pri zdravoj pameti. Umjesto u znanstvene institute, laboratorije isl., oni će skrhati pare u naganjanje krpenjače. Pri tome, para nema, al krediti vazda dostupni. Imal iko pametan među njima da ih tobe dozove?
napravite tunel za koncerte.
Realno bolje je uložiti u pomoćne terene novac da sva djeca imaju kakve takve uslove. Ovo će se koristiti za nekoliko utakmica godis je repke i možda finale kupa.
Za dvoranske sportove u kojima smo imali neku tradiciju i uspjehe napr. prvaka Evrope u kosarci nemamo dvorane. Skenderija i Zetra se raspadaju i tonu u prljavstini, neredu i neiskoristenosti, a ovaj bi pravio stadion pored superbogatog i potpuno neuspjesnog saveza. Ludilo mozga sto bi reko jedan taksista.
"jednog od najvažnijih objekata u Bosni i Hercegovini - Nacionalnog stadiona". Ako je ovo "najvazniji objekat" onda ste u moru minusa zaradili jos jedan i to poveliki. Pa kakva je ovo glupost kopiranja diktatora Vucica. Finansirati u BiH potpuno propali sport, sport u kome je prvenstvo neregularno, a reprezentacija potpuno neuspjesna. Koji populizam i prodaja magle.
Stadion u Rajlovcu??? Jeste li vas dvojica pomahnitali? Uložite u Koševo i me morate sebi za života podizati spomenike.za godinu su izbori...
Dobra ideja. Stadion svakako treba da bude van centra grada. A i kapacitat da bude manji ne bi bio problrm ali 32000 je ok.
Znaci tek za 8 godina
Ne treba nam stadion za Ligu prvaka bar do jedno 2040. ali bar za repku bi bilo dostojno
Ima Zenica.
Svaka čast, što više ovakvih projekata.