Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sestru mi ozenio da Bog da!!!!!!
hahahahaha.nasmija me bas
hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam evo, jos uvijek pod dojmom i utiskom i nisam mogao ni spavati kako treba. Usta mi samo mlate ko prazan mlin za kahve. Hvalim Hajrovica ali , nije to sto je on dao gol, nego nacin na koji je lopta usla u taj prokleti gol Slovaka . Nekako smo navikli da to bude Dzeko, Miske, Vedo, Pjanic, Lulic, Medunjanin, ali dva nova ZMAJA od BOSNE i HERCEGOVINE, Bicakcic i Hajrovic, e to je ona promjena koja mi jos nije slegla na postolje, nego me skakilja oko srca. Dva tek "" rodjena "" zmajcica, preko noci postadose ZMAJEVI LJILJANI koji dobise krila od Une do Drine i Save do Mora i od Novog Pazara do Bihaca pa preko sedam kontinenata itd pa svi zele da ih dotaknu koji imaju i malo ljubavi za ovi zemlju i napaceni nas narod. Koji samo ponos drzave i koliko je puta poljubio grb BiH na dresu poslije gola a onda izjavi da je to za navijace BiH . Zar je mogao bolji poklon pokloniti. ? Neka nam ga dragi Allah cuva kao i sve nase ZMAJEVE.
Pogledajte kako momak prije tekme diže ruke, čini dovu Svemogućem, ulazi na teren i trese protivničku mrežu tačno u 77 i 7 ... a Bog je neparan i voli neparne brojeve .. Svedržeći-Vječnoživi Oduvjek i Zauvjek mu uslišo dovu :D check it out: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=43QQuN1O0hg IDEMO ako Bog da za BRAZIL!
Pa čovjek je bio svega 40-ak sekundi na terenu. Pa respekt kralju. A Boga mi i Papetu, respekt. Pogodiše oba.
Svaka cast Dr. Izetu....al sto zapostavljamo Bicakcica? Nekako, das go, i opet te niko ne spominje....a ko zna sta bi bilo da momak nije iz odbrane dotrcao i dao go. Nesto ne vjerujem da bi Dzeku ili nekog drugog docekali, da su bila jos dva poluvremena...
Muha pijeva pamticu cijel zivo gooooo hajrovic srecemo se opet ti ja.;)
Ma neznanu sta hoce ovi nasi domaci Srbi, Hrvati ima dobri ljudi koj znaju da su Bosanci Hercegovci niko nemoze zabaniti da navija za drugu drzavu nas ostavte na miru i mi imamo svoju slavu. :)
iPhone, iPad, iZet
croatherc je vasina mala koja se pretvara kao Hrvat a smrdaluk i vlahaluk mu izbija iz svake riječi. Umri vlašino................
Analitičari FIFA-e su odlučili. Gol Izeta Hajrovića najbolji je gol prošlog kola europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Veceras je nase vece, veceras se janje pece, nek se pece i okrece, i nes se jebe ko u Brazil nece
LIVE goal :D -> check it out: http://www.youtube.com/watch?v=Y92nrcx0UY4
Samo da ga ne ufati kakva profuknjaca koa sto je ona Amra,e Edine sta sebi ucini pitaj Delibasice kako se razvaljuje
otjera Izet miseve u rupe
Ovo je pobjeda cijele ekipe a ne samo jednog igraca. :)
Dečko je rođen u Švicarskoj Sandžačko porijeklo, a djedovi su mu u MK živjeli Europejac, a Sandžaklija Svjetski, a naš bosanski :-) Dušaaaaaaaa
Dosta loš članak..u rangu pismene iz srednje škole.. Trebao si dva prsta odvojiti na početku novog dijela..