Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://pc-webstudio.com.ba/ Veoma povoljna izrada web stranica.
peder
gdje god da ode bice od koristi sretno buduci zmaju nas
Momak moze igrati oba krila,kao i poluspica.Tj pozicija iza napadaca.A nisu ovo izmislili ovo su objavili italijanski mediji.Pa ako oni lazu,onda lazu i nasi.Htijeli neki to priznati ili ne momak je strasan talenat i sa njim ce repka biti na dobitku,barem narednih 10 godina. Patriotizam je davno izumro u sportu.Rijetki su oni poput Pjanica u fudbalu ili Dzumhura u tenisu.Koji su mogli igrati za druge drzave,a ipak su se odlucili za nas.Sad je to sve goli interes.Borba za novac.Ja bih uvijek potpisao da nam igra ako treba i 11 kineza za repku koji imaju i talenat i znanje i da tako redovno igramo EP i SP i da gazimo sve redom,nego 11 patriota koji veze nemaju i sa kojim cemo biti na nivou jedne Malte.
Nema on veze sa Falkaom jer je Villa dosao na mjesto centralnog napdaca kao ni Soldado. Ljudi nemojte lupati Hajrovic nije klasicni napadac. Glupana ko je pisao a nema veze o fudbalu.
klix i sportsport (govnogovno) lažu da to nije normalno
Uh kakve cipele treba popuniti
Hajrovic,Kolasinac,Bicakcic... Jao kakvu repku imamo
nece dovijeka biti dijaspore, treba ulagati u nase momke, jer kod nas ima izuzetno talentovanih momaka, jedino dobro sto se desilo u zadnjih par godina jeste saradnja sarajeva sa kardifom
Istina nece uvijek biti strane djece, kada toga nestane nastupati ce Melunovici i Zebe, i ostali Ibrahimovici
PRIKAŽI ODGOVORE (4)