Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj trener je obični kreten. Poz iz Njemačke ✌
@FrancisPehlimanovic on je samo za vrbanjuse
@FrancisPehlimanovic ma nije on ni za famosa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Horde su uz tebe! Odavno nisi za druge lige, a to si u repki pokazao..
nemoze on ni u repki vise
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
ide u Kiel
trener idiot
HAHAHAHA NEMOJTE BA LAGATI NEGO TRENER REKAO DA JE LJENCUGA NA TRENINGU I DA SU NAPRAVILI GRESKU STO SU GA KUPILI
slaba mu podloga bila kad je napusto BiH da je u Zelji igro mozda nebi grijao klupu
Kakve taktike?Malo sto je protiv Irske pokazo i to je to.Izjave kao prevaziso Dresden odavno🙈🙈.Realno druga liga je za njega domet..
TAKO JE
nemas ti pojma,tebi se samo fudbal ogleda u golovima..
Ovaj momak je 'stao na noge' i za njega vise zime nema. Biti u konkurenciji za naj-gol u Bundesrepublik nije mala stvar. A zrtva? Za nas to i nije neka novost: Bosanci, istorijska je cinjenica, placaju cehove kad drugi lumpuju. Nije Drezden daleko od Chemnitz-a...
Pod hitno bjezati iz Dresdena. Znam Dulja da su primanja redovna, da si naso trebu, imas keša, ali ode ti sav talentan ba... Bjezi gdje ces igrati i pokazi da si majstor sto i jesi... Sretno i u pamet nemoj naivan biti nemoj propasti kao sto je Hajrovic propao i zavrsio u Dinamu upravo iz Njemacke lige doduse 1 lige bundes lige...
Ako nam budući igrač reprezentacije ne može da igra u osrednjem drugoligašu onda se trebamo zapitati gdje nam je budućnost reprezentacije.
Dulja, uzmi te euriće dovuci nam dva -tri kombija da razvlačimo arape sad na proljeće ;)
a jeste pitali jel mu plata redovna? X=)
Mogo je kloc na lavoru glumiti igrača grij klupu papak