Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA MISLIO MILION IM TRAZILI
Nije Uprava FKS ni imala ozbiljnu namjeru igrati na Grbavici nego naći razlog da se preko medija opet prepucava sa FK Željezničar i tako skrene pažnju svojjih navijača sa svoje greške i nesposobnosti da na vrijeme pripremi Koševo za evropske utakmice.
A koliko koštaju grijači za grijanje sjedišta jer ipak je -20
25.000 km. tj oko 13.000 eura ..???? pa to nije neka cifra....toliko bi i Braco Gumena Glava odmah istovario za svoju Vrbanjusu...ali ne tzv milijarder iz dzungle,zderac polupecenih kerova i gospodar svega i svacega u muhadzerskom klubu za koji vise ne znas da li je sa kosevskog lavora ili butmira ili iz vijetnama..tako ti je sa umjetno stvorenim klubovima...plastika..lako se topi....!!!
E bas smo sipali fukare
Hoce beskucnici da im se da dzaba pa da dodju i ruse svetinju.. sikter udbasi
Sadasnji FK Vijetnam a nekadasnje FK Sarajevo i Torpedo,klub izdrkan od FK Zeljeznicara 1946 kad je po direktivi KPJ policija nocnom akcijom uhvatila 7 igraca Zelje i natjerala ih Staljinovim metodama da zaigraju za plasticni klub sa Koseva...Josip Domorocki je i pod prijetnjom smrcu odbio da igra za danasnju vijetnamcad i tako postao legenda u ovom sramotnom dogadjaju...kasnije plasticnoj vijetnamcad nije mogla ni SDA vlast pomoci ma koliko se trudila....!!
@sauberland ........a danasnji njihov gospodar,vijetnamski skakac iz dzungle,ce pokupiti svoju pinku,reci im zmiju ga loma i razgulit...tako to biva sa na silu stvorenim klubovima.....!!!
Klix i papčić Kustura, košpicarski portal i seljačić novinar. Samo širite uskotračnu propagandu na uštrb FKS, a svako normalan u ovom gradu i državi zna i svjestan je da Željezničar je poklekao pritisku svojih navijača koji i vode klub skupa sa Amarom. Ja im najiskrenije želim godine i godine isto vodstvo.
Nije tačno,za vas je sve puno ..plastika će se uskoro istopiti
Cuj na oranici da igraju
Korektno. Godinama nesto uzdizu svoj klub i stadion, a evo nemaju prikladan stadion za evropske utakmice. Sta se bune ovi navijaci iz Sarajeva, nece valjda rivalima besplatno dati da na njihovom stadionu nizu pobjede
Sad n taj termin lagano mozete razbaciti sa Famosom, i trazite od Famosa da vam uplati sergiju jer Sarajevo nece.
Jebi te se kad ste takvi idi te na Sibir ako hoćete
Nema Evrope na grbavici ove godine ni pod razno.
Troskove rada agregata pa jel to jadnici nemate ni struje kako treba
Korektno bi bilo da su džaba dâli. Pa majka mu stara, ne radi se o Crvenoj Zvezdi, nego o klubu iz istog grada.
inače najvecem rivalu u drzavi🙄
Sprdate se s divovima, nema smisla fkt..
Ispali su debili.Raskukali se,a gotovaneri nece penisom da maknu.