Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je Čelik u pitanju kaznili bi ga
Ko sto ste se vi markalama nasladjivali. Mrs klosaru!!!
Naravno da nece pa Vico drzi Borac 🤣🤣🤣🤣
Uvesti vici kokainu sankcije, kaznit ga da doživotno ne smije pristupiti fudbalskim terenima. ZAR OVO NIJE MIJEŠANJE POLITIKE U FUDBAL?
Pa sto ne suspenduju citav savez..bosnje zasto ste se prodale? Kako saradjujete s nekim ko rusi drzavu..budeite hrabri ko ukrajinci..nemate m.da?
Vico Vico FSBiH
Vicini sticenjici, fk borac. U povlastenom polozaju od dolaska proruskog dodikovog sestrica i najveceg stetocine po bh fudbal. Ovo je posao za bh tuzilastvo.
Odma po kratkom postupku!
DOk onaj mafijas diriguje savezom, Borcu nemoze niko nista, al valjda to nekad nekome postane jasno !!!!!
Vico je na zadatku da unisti fudbal u BiH. Poslao ga ulojeni ujko, laktaski smrad.
Vicini sticenjici. Klub mu vodi brat i sve radi u korist borca, sudije, delegati, odluke saveza, namjestanje titula. Vico ce uskoro pobjeci u srbiju ili zavrsiti u zatvoru. Dodikov mali za pljacku.
I prvi mart su zaboravili čestitati. Hajmo im malo psovati po fejsu
Samo dizite na visi nivo, Vico papcic i tezi ka tome da osteceni klubovi zbog neravnopravnog odnosa istupe iz lige, al ima neko iznad Vice ko ga moze ukrotiti, jer ne zaboravimo on je tu sa zadatkom da max sroza BiH fudbal...potanje je samo hoce li mu se dozvoliti ili ne..
A Zelju kaznjavate, Celika, Slobodu i sve druge, ovo klubovi treba da bojkotuju, da ne igraju nikako, sramota sta sebi dopustamo...BOJKOT LIGE !!!!!
Vico ćuva svoj Borac
Vico ćuva svoj Borac
Ma nemoj...čuj too...aaa...pa kako da Vico ne želi kazniti Borac?