Večeras Sarajevo – Čelik
0
Iz oba tabora najavljuju veliku predstavu
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo ti si glup,nista novo od tebe
Prekid... Nista novo od stoke pitarske.
pa robijaši su vas podržali, kretenu jedan... bilo im žao ili ne bilo... IDIOTE
Samo ti ljubavi, za tebe dat ću sve.. Čelik aleeee Idemo pomesti Sarajevo na Koševu!!!
sve komentarisu neki ljudi,,sto veze nemaju oo fudbalu,,sve neke marice,,volim te sarajevo
\"Gosti će imati i veliku podršku sa tribina. Naime, prema posljednjim najavama oko 1.000 navijača \"Čelika\" stiže na koševski jug.\" Bice ih vise nego pitara!
Ovog ljeta je Manchester City doveo Marija Balotellija, Yayu Tourea, Jeromea Boatenga, Aleksandra Kolarova, Davida Silvu i Jamesa Milnera. Sve to je klub koštalo 126 miliona engleskih funti.
Stranka penzionera podržava sportske odnose između fudbalskih timova što je jedna od naših parola iz oblasti nogometa !
Neka pobijedi fudbal .
aaaaaaaaaajjjj jedva cekam, jezim se cijeli dan kad zamislim kako ce sjeverr izgledati veceras!! :D ...dao bi milijardu dolara za jedan sekund sa HOOOORDAMAAAA!!!
BICE GURAVO BICE 0 : 2
volim kad manijaci lijece komplekse na temi o sarajevu
hajde celik igrao sam 2 na vas!!!!!!!!
jooj kad zagrme horde veceras
nova pobjeda veceras. ... lagano prema vrhu tabele :) čelik i robovi su uvijek na koševu bili ispod prosjeka ( strah,trema, ili nesto trece ) ...