Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako navijati za ovakve klubove...kao da navijas za Shell ili Lukoil...
Hrvatski športski klub Zrinjski.....sve jasno
Hahahahahahahah. Je li to sad i Newcastle plastican klub?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Guzice bi za pare "navijači" dali a kamo li tek sitnice poput obraza. Nek vam je sretno sa kasapima i diktatorima i fundamentalistima, kupiti če vam dobre igrače
pa sve se vrti oko para, mislis da bi bilo ovih klubova da nema para
nizasta
Tata, šta ono dvoje rade, mogu li i ja ono? Ne možeš sine, to je za odlikaše.! :-)
Sad jes trebaju da zapjevaju: Drma mi se, ....
Assasin Ale
Svi se rugaju sa arapskim stilom. Jer svi znaju da će za koju godinu će i bogati arapi napustiti kraljevstva. Jer kad se ne bude trebala nafta neće sa ?svojim? novcem finansirati stanovništvo koje nije naučilo da se mora raditi.
FUDBAL UMIRE ! STRAST PREMA FUDBALU UMIRE ! Nova djeca, pare, pare, pare... haha, urusice se sve to.
ovi isti bošnje
kako su slatki oviii srbi
Neznam zasto vlasii kmeče na ovako nesto, navijaci rade iz zahvalnosti. S druge strane nije Isus bio u trenerci i farmericama nego je se i on oblačio u ovom stilu zato sto je iz tog podnevlja. Zato bi iz zahvalnosti Isusu ponekad u crkvu trebalo da se obucete tako.a ne u pederske tangice i opanke.
Ih kako je ona njiova nošnja super. Zamišljam ljeto ono ispod sve slobodno jajca se lade i skakuću, ne kao u farmerkama od djetinjstva stisnu jajca i čunu pa kad odrastu čuna ostala 16 cm. Oču da kupim onu njiovu nošnju samo gdje to ima kupiti.
Modni trend koji treba sto prije da se raširi na cijelu državu aBd
u sve se petljaju, nek se oblaci kako ko hoce.
Newcastle najbolji klub Championshipa
2 liga čeka
Engleska kultura. Bolje da nista nisu rekli. Sad tek ima da se oblace sve vise tako.