Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nece on nigdje
Preseravanje
Messi gazi tridesete , zar nije precjenjeno toliko novca za fudbalera pred penziju.
PSG već počeo spremat novac
Ja ne znam da li postoji ijedna osoba na svijetu koja misli da će Messi napustiti Barcu.. Završava karijeru u Barci, osim ako ne iskaže želju da se vrati u klub gdje je i počeo. Sve ostalo su obične gluposti, jer se zna koliko Messi voli Barcu i koliko Barca voli Messija.
@ma eto Što se tiče Barce i Messija, jeste.
@ante k I treba da traži, zašto ne bi? Toliko daje Barci, zato su oni dužni da mu to i uzvrate.
pošto je UEFA se posrala po fair play pravilu i prodala za petrodolare, sve je moguće
Ma ostat ce lik u barceloni jednostavno ga ne mogu zamisliti u nekom drugom dresu, a i ko je lud tolike pare dati. Mozda city ili psg ali nije on igrac za tih timova realno...
prica lik kako su stvari otisle predaleko..a placaju dembelea i kutinja 300miliona..daj ba..pa moj roman nije nikad toliko platio igraca..a sve Chelsea plastika i qicka materina..