Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se kaze Ivica Osim na Hrvatskom jeziku? Rub Izuzev. :D
Mr. Edge except! :)
Ako hocemo pobjediti nebi trebali izgubiti, ali ništa se jos ne zna
E nekad je bilo lijepo uz pomoc malo magije na prvenstvo, al sad nam trebaju trikovi
Brutalno iskren i realan, kao i uvijek.
Pošteno :D potpisujem Švabo
Najbolja kladioničarska stranica: www.zicerolo.blogspot.com 6000 eura zarade u vrlo kratkom roku! Posjetite stranicu te poboljšajte svoj financijski život uz 3 najbolja kladioničara na jednom mjestu! BEZ DOJAVA I SMS SERVISA !!! BEZ PRAZNIH OBEĆANJA !!! ZARADA OKO 18.000 EURA GODIŠNJE !!! WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM!!
Tata od zanata .
sad će navijači sarajeva reći ma demagogija nezna šta priča itd....
ČITAV NJEGOV ŽIVOT JE BIO I JESTE JEDNA VELIKA ISTINA I REALNOST,A SVE OSTALO JE ESTRADA.
Svaka ti je na mjestu. Treba boti realan i bez komplexa.
Nisu krivi navijači, a dovoljno dobrih igrača imamo da možemo pobijediti Kipar i Wales bez Bale-a. Kriv je Sušić i oni koji su dizali bunu zbog bilo kakve kritike na račun teleće glave. Kritika je bilo puno i prije nego što smo se plasirali na SP.
Nema tog trika koji bi nas mogao odvesti na Euro :(
Dragi nas Osime, sve te osobine igraca, nezalaganje, podcjenjivanje protivnika, nepripremljenost se mogu samo jednom covijeku pripisat. To je "glava" familije a to je bio Susic. Ako igraci ne postupaju kako selektor kaze onda taj selektor nema nikakav autoritet. Ti, Osime si jedini bio na njegovoj strani ali to je iz ljubavi prema Susicu jer on je tvoj pulen. Ljubav zasljepi.. Bazdarevic je strucnjak a i fakin koji ce znat kako sa reprezentacijom i reprezentativcima postupat. On nije panj ko njegov predhodnik.
Normalno da je vazno ko je sta rekao i govorio .I ti Svabo da nisi u Beogradu dao ostavku nebih bio toliki ljudina danas .
Nama ni dajnamo ni koperfild nebi pomogli.
dobro jutro kolumbo imal šta novo haa ???
@ Sami Bolje je ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
jes ahaaa
Konzumenti Klixa najveci kriticari a bez da su ikad potrcali za loptom.Instant generacija 90-to i plus... Vahi su se svi sjetili familije, a ok evo vam sad strucni stab s tipom iz Kozare.. Umjesto da sjedi Francuz imate baju iz Gradiske..Show must go on...