Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac nacije rekao kako stvari stoje!
Ma Ivica je BABO BALKANA
long horn Safet je u prvom poluvremenu pokazao kako stoje stvari, a od ovih igraca u drugom poluvremenu, samo bi Medunjanin i Stevanovic mogli dobit sansu protiv Slovacke
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
samarcina ja bih rekao...tjesi samo sto je prijateljska bila
...samarcic sam rekao...
Džabe ti je što ga vrijeđaš, jer on je prava dasa, a za mrzitelje i dušmane, vrhunska i trajna klasa. Bio ti navijač FK Sarajeva ili nekoga drugoga kluba, moraš prihvatiti to da je ovaj čovjek jedan od najboljih trenera ikad, i da je on prije svega jedan veliki gospodin pa tek onda trener :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I od tebe smo mamojepče Osime dobili šamar kad si priznao reprezentaciju nakaradne izdrkotine RS
Ma daj i ti palamudises Ivice. Reci da je Susic nastupio kao pocetnik, kao diletant. Sa reprezentacijom nema igranja, nije to nizerazredni Vratnik pa da se prave takve grupne izmjene. Pokazi mu zuti karton Osime i poduci ga kako se nastupa u medijima. Dosta vise supljaka prije utakmice tipa bit cu zadovoljan i nerijesenim ishodom.
Bice jos samara polako dok se ode na svjetsko prvenstvo
Malo pretjeruje ja kao dobar poznavaoc nogometa kazem da ce Bosna otici na svjetsko prvenstvo ali se nece tamo proslaviti nego ce samo biti kao ucesnik jer Bosna nema jos ono pravo iskustvo i kvalitetu ja se nadam samo da se nece osramotiti na svjetskom prvenstvu jer tamo su samo najbolji i zelim im svu srecu od srca
BITNO JE DA SMO SE VRATILI NA NAS NACIONALNI STADION. Sinoc je prodato 38000 ulaznica, a to je kao pet utakmica u zenici. Cista racunica. Svaka cast za ljude u savezu. Sulejman Colakovic bivsi predsjednik saveza, onaj kriminalac, nas je odveo da igramo u nekoj kasabi odakle je on. Zenica je za juniorske i pionirske selekcije. Informacija iz prve ruke- SLIJEDECE KVALIFIKACIJE SE IGRAJU U SARAJEVU. U ostalim gradovima ce se igrati utakmice protiv San Marina itd. KAKO I TREBA. Dosta blamiranja drzave!!!!
Popularno zvani Straus sa Grbavice smatra da je Jurgen Klinsmann, selektor SAD-a, dobio utakmicu "staromodnim potezima u taktici". "On je u drugom poluvremenu žrtvovao svoja dva čovjeka na Pjaniću i Džeki i to se pokazalo efikasnim. Kažu, takav način igre je prevaziđen. Međutim, eto, čovjek nam je pokazao da nije. Dobio je utakmicu i ko te na kraju pita šta je uradio" To uopšte nije razlog našeg poraza! Džeko je postigao jedan gol u drugom poluvremenu, a Pjanić je izašao iz igre negdje oko 60. min. i nikakav igrač SAD-a nije imao razloga da ga čuva! Dok je do tada igrao povučenije, više defanzivno i tu se krije jedan od razloga, zašto nismo bili bolji u napadu. A ostali razlozi našeg poraza i primanje 4 gola u drugom poluvremenu su, izmjene na poluvremenu, vađenje naših ponajboljih igrača i uvođenje igrača koji su, izgleda, pretplaćeni da igraju u našoj reprezentaciji, a ne bi trebali biti ni pozvani.
Ma ko Švabo, ne priča mnogo a onda kada progovori, svaka mu je zlatna !
Ovo je super po nas bolje nego da smo pobjedili a da kasnije se opustimo, ono sto je jos bolje ponas da poslje poraza pobjedujemo.
Jedna gromada od dovjeka.
gospodin !!!
Vala baš, 'nako, vaspitnopopravni.....
Još jedna potvrda da Sarajevo -Koševo i reprezentacija ne idu skupa.Zenica MAJKA.
heh nekako imam osjecaj da je ovo "prva" rijec u pripremi Amara za selektora :) pape je "igrao" prvo poluvrijeme, u drugom s pet izmjena na startu nam je stavio do znanja da je u potrazi za novim igracima i ovaj "poraz" nazivati samarom je pomalo neukusno, osim ako se zele otvoriti vrata nekome drugo, a kome osim Amaru nemam nista protiv Amara, ali daj da pape kaze "zadnju" pa da ga onda spakujemo u arhivu
Klinsman kad je vodio njemačku pred svjetsko prvenstvo u njemačkoj 2006 izgubio je gotovo sve pripremne utakmice pred prvenstvo, mucio se sa lakšim protivnicima! Ali nije odustajao od svoje vizije, probao je sve sisteme sto je moglo mjenjao pozicije igrača, mjenjao igrače! Niko nije vjerovao da će proci grupnu fazu. Njemci su tada otišli do polufinala! Safete sinoc si mogao vidjeti koje stvari ne stimaju u reprezentaciji , ako fali neki kvalitetni igrač, da nam odbrana bez spahića nije uigrana jer stvarno fali "komadant". Samo nastavi imas elemente da nas odvedes gdje drugi nisu mogli. Rezultat je u svemu ovom nevažan! Mi jos jednom pokazujemo kako pljujemo po necemu sto smo do jučer dizali u nebesa. samo pokazujemo da mi nicim u zivotu nismo zadovoljni. Pa i nije čudo sto uspjeh tudji ne mozemo da podnesemo. Zmajevi imate velik broj onih koji vjeruju u vas a ovi kritičari, nek pocnu navijati za neku drugu reprezentaciju
GLEDAO AMERIČKI PRENOS TEKME.... KOLIKO POŠTOVANJA LJUDI IMAJU ZA NAŠE IGRAČE TO JE NEVJEROVATNO....A MI K'O STOKA ZVIŽDIMO NA POČETKU DOK NAS SPIKER NIJE OPOMENUO :)
zato su strucni americki komentatori na ESPNu stavili prije utakmice u analizi da je rahimic iz hofenhajma i da je begovic najslabija karika ekipe :)