Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki gospodin "Ivica Osim"
@BiHer Vjerovatno jedan kamen sto cuva kupus ima jacu karijeru i zivotnu pricu od tebe, iskompleksirani stvore.
Ivica čuvaj zdravlje,zdrav i živ bio..
zasto se ovaj senilan covjek uopste pita za neki komentar ali glupi bosanci su po glupovasti pretekli sve redom
Ovo je kralj haha.Nasmija me bas
salu na stranu jeste li pregledali cijeli intervju ima na bhrt webu odlican odlican kako s respektom govori o sarajevskim premijerligasima tz i nicaze dingospo!
salu na stranu jeste li pregledali cijeli intervju ima na bhrt webu odlican odlican kako s respektom govori o sarajevskim premijerligasima tz i nicaze dingospo!
salu na stranu jeste li pregledali cijeli intervju ima na bhrt webu odlican odlican kako s respektom govori o sarajevskim premijerligasima tz i nicaze dingospo!
Amar je dobar trener samo kada njegovi timovi igraju protiv loših ekipa, protiv ozbiljnijih ekipa njegove ekipe su podređene! U prevodu, sa njim ćemo glat dobijati lihtenštajne, estonije, farska ostrva možda i Kipar a gubićemo od Grčke i sličnih sa kojim se budemo laktali za drugo mjesto. Od Belgija, Portugala i sličnih favorita grupa ćemo gubiti sa većom razlikom. Ali kada su mu konkurenti za mjesto selektora u njihovom rangu onda bolje sa njim probati, bar ima iskustva.
P. S. Utakmice će biti negledljive, to je sigurno!
Od pitara: Posto Vaha nije zainteresiran, Amar, koliko god bio antipatican, trenutno je dobar izbor. Ima titula i dokazan je kao trener.. U najmanju ruku ne moze raditi gori posao od dazdevnjaka...
Kaže jedan moj komšija što radi u ViK-u kako mora na bolovanje? Ja ga pitam šta mu je, kaže ništa, ali mora odmoriti mater.
Gospon Osim, stadion nije kriv sto smo izgubili, cak je zasluzan sto nismo izgubili sa 5 komada razlike jer je evidentno da Belgijanci nisu mogli u onom kropiristu igrati!!!
Utakmice koje je dobio Mesa se mogu dobiti i bez trenera. Niti jednu znacajniju i jacu nije dobio sto znaci da i Amar moze najmanje toliko. E sad mozda se ovaj i zada pred neku vaznu i odlucujucu pa nesto smisli i dodje do neke bitne pobjede. Sljedeca logika je da vise necemo u zdrijebu imati toliko srece koliko su imali Mesa ili Safet...pa ce s te strane Amaru biti slozenije. Ali procitajte samo naslov da bi znali koliko smo mi zapravo neozbiljna reprezentacija.
Kakva je ovo gromada i velicina od čovjeka koja se rađa jednom u 100 g
koje strasilo
...mogu misliti tebe babuskaro kao izgledaš
Gospodin i ljudska veličina
Ako nista barbarez je igrao u jakoj lizi i gledao kako se stvara jaka ekipa..sta je osim mladji mogao vidjeti ili nauciti u bh premijer lizi?
kakvo strasilo