Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Količina zarađenog novca određuje kvalitet igrača i bojim se da će se kod nas sastavljati reprezentacija po tome ko ima više novca", istakao je Osim. osim - veliki gospodin i stručnjak. sretna je zemlja koja ga ima.
ja bi još samo dodao Ponos BiH
Svaki igrac = Messi Svaki BiH navijac ko da je "Spanac" i navija za "Spaniju" a ne za futbalsku velesilu BiH ... probudite se!
A treneri Murinho i Guardiola, al' opet to nista nije u poredjenju sa nazovi novinarima, k'o da su svi sa CNN-a...
lulicu treba biti kulturan a ne napadati,i argumente da imas kad nesto kazes
Nije mi jasno kako od ovakvog gospodina može nastati onakav majmun... PS. Volim Želju
Švabu treba slušati on sigurno stoji iza Safeta i neka svako radi svoj posao
Ivice polomi im vilice
40 000 kn u 3 mjeseca!! to mogu samo oni!!! DANAS kreće sljedeći ciklus, POŽURITE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
reci im Bošva!
igraci umislili da su messi a susic da je capelo
Po meni nisu igraci tome toliko krivi,nego ih je narod uzdigao u nebesa.Jer smo mi blesava nacija totalno,kad Bosna nekog pobjedi narod uzdize igrace,a kad izgube jebu im mater.Ali takav je nas mentalitet....
spahić mrmak
pod hitno kod psihijatra na terapiju kontrole bijesa
gdje onaj tip sto ima nick: seljo sa sela ? neka procita sto kaze ivica osim i ostali pa ce vidjeti da sam bio u pravu, OSNOVNI UZROK NEMIRA U REPKI SU INDOLENTNI I NAPUHANI DZEKO TE MRMAK SPAHIC, ONI GLUME NEKE ZVIJEZDE PA MESSI JE IZMISLIO LOPTU ZA DZEKU I SPAHICA PA NE GLUMI!! oni kad igraju za repku kurce se, nadam se da ce selektor ih kaznit na neki nacin !!!
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
Ovdje je suštinski problem da niko nikome ne bi rekao da je miš, da prethodno ovaj njega nije nazvao zmijom. Svi vole napadati, a ne biti napadnuti.. Također, sportaš ne znači nužno diplomata, čak štoviše većina njih je neobrazovana. Ovdašnji novinari su još koju stepenicu niže od njih. To i jeste razlog zašto postoji kategorija "velikih ljudi" - dama ili džentlmena koji se uspiju iskontrolisati kada su najslabiji.
Moj Osime, ti bas onako kako mislis. Nije ti problem reci sta mislis o novinarima, nije ti bio problem Dzeku opisati sa jednom rijecju "zdepast" al' se jos nisi oglasio po pitanju novih igraca u repki. Jel' to Safet sve ispravno radi Osime, mislis li i ti da su Vrsajevic i Tin potencijal za reprezentacije. Bitno je da cijela ova frka prelazi preko par igraca a Safeta ste bas fino "ususkali" da je na sigurnom. Mozes ti folozofirat' koliko zelis, ali kljucni problem ne mozes vjecno ignorisat a to je Safet.
Iskreno da kazem on ne misli da su nasi igraci dobri,ovo je samo reko da bi dao ljudima neku nadu,mi nemamo prvo dobrog selektora(svi misle da je dobar pape zato sto nas je odve na SP, al dobili smo najlaksu grupu) 2.Dzeku i spahu izbaciti napolje mi netrebamo takve igrace,Ako mislimo nesto postici najbolje je napraviti novu reprezentaciju sa mladim igracima koji nisu toliko iskusni al barem ce ostaviti svoje srce na terenu,
Nekide i sve u picku materinu radovosam se ko djete kad su se kvalifikovali a sad bi volio da nisu kad ovo sve vidim