Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne smiju na Kosovo ići zato su odbili 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ako je tvoja zemlja priznala Kosovo, onda si duzan da postujes odluku svoje zemlje i igras za tim svoje zemlje. Ako ne postujes svoju zemlju, onda si smece i zasluzujes suspenziju. Jasno kao dan.
ovo nije bitno , bitno je da je Kosovo odnijelo bod iz Podgorice i ima sanse da se kvalifikuje za Euro bas njih briga za tamo nekim budalama
Ljudi više mrze Kosovo nego što vole CG. Ili možda više vole Srbiju nego CG. U svakom slučaju nije im njesto u selekciji CG.
a bil igro protiv tzv republike genocidne srbske???? smradu jedan!
neces ti vise nigdje igrat gdje uefa ima ingerencije,jado
Riječi ti nitko ne bi rekao da si skupio muda i to izjavio odmah na početku prvog momenta kad si vidio gdje kola voze. Ovako ćeš ostati u pamćenju kao netko "na daljinski" s kojim se može upravljati kako i koliko se želi - po potrebi.
👋👋 papa Bulevar
Kupili ga..
Srbi su poremeceni. Genetski. Dokaza je zaista more.
Kosovo republiko nemoze ti nista niko...🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇧🇦🇧🇦🇹🇷🇹🇷....dok je tvoje brace...
Ostaviti na cjedilu svoje drugove saigrače je sramota...ovakvi igrači su totalno nepouzdani i ne bi ih niko trebao angažirati...jer kad se princezama ćejfne samo će reći mi nećemo...mi smo princeze
CG uskoro ćevam i zabiberiti sa odvaganjem od SPC ,a vraća se ba CPC,kako Milo veli SPC je pokretač velikosrpske ideje,eto to je dokaz da i braća po vjeri ne žele ništa imati sa velikosrpskim smradovima.
🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰
Vidi se da su to topla braca jeb.. sebe u guzove...sta ce ovakve izdajice u repki