Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mene je Perisic definitivno jedan od najboljih HR igraca i nepravedni su oni koji omalovazavaju njegov talent i iznimni doprinos na terenu. Bit ce sjajan u Bayernu!
@Croatinho bolji od svih 100% slažem se bori se do zadnje kapa do poda
@Croatinho svaka ti je na mjestu, jeben igrac
Dok igrači iz Srbije i Hrvatske prelaze u Real , Bayern itd , za naše panjeve se kofol otimaju raznorazni velikani , a na kraju završe u Turskoj , Moldaviji , Franuskoj 2. ligi ili njemačkoj 2. bundesligi . Šta bi od Džekinog presla u Inter znaci ubijali ste nas sa vijestima i dosadjivali mjesec dana po 10 članaka dnevno , a na kraju šta bi ?
@Kriticarrrrrr a Džeko inače igra u nekom slovačkom trećeligašu a ne Romi
@Kriticarrrrrr pa pre krsti se budi vlah il sokac nemoj se patit yeballi te isti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno, koje je ikad superzvijezde bayern doveo zadnjih godina? Hernandez i Lewandowski. Tolisso, Thiago, Süle, Wagner, Rudy, Coman, Martinez, R. Sanchez, Arp... Tko je od njih bio zvijezda? Bayern ce jednog Kapitalca jos izvuc: Rakitic (ali spod upitnikom), Bale, Coutinho. Samo bez panike.
@DuleDule ajde dosao je vec tada izlizani Hummels i 32-godisnji Xabi Alonso
Koprcam te sda botu mali
sve stručnjaci bošnje, sta su trebali dovest onog vašeg džekija 😂😂😂
Perisic je svoje najbolje dane odigrao jos u Wolfsburgu, u Interu ni sijena igraca iz BundesLige, u zadnje 2-3 godine je odigrao samo par utakmica za Hrvatsku solidno, ostalo sve nula, al valja on za farmer lige protiv velikana Herthe, Augsburga, Mainza, Schalkea itd.
@JahacMagle2019 Farmer liga ? Najposjecenija liga godinama,sve te ekipe sto si nabrojao bi ekipe kao sto su Crystal Palace,Brighton,Norwich, Eibare , Getafe i te ekstra klubove u takozvanim najjacim ligama,sa pomjesanim timovim odrali ko volove.Srali ste po Bayernu i prosle.godine pa 2 titule 🤣😂 Sane zbog povrede nije presao i ne znaci da nece jos neko doci jer ima.vremena .Strucnjaci sa Klixa 😂😂😂
@JahacMagle2019 balo jedan
haha cijela europa se smije Bayernu :D Taj klub vise propao nego Man United..Navijaci Bayerna totalno pukli zbog tog transfera :D
Hasane gigantu!
nuto brace, mogo bi sad istrčat 120 minuta ko iz pitschke
@lukavac89 ... perišić može 2 tekme u komadu istrčati.
Dovedite Sanea pichka vam materina
@13891389 prije bilo kakvog pametovanja strucnjace,malo google ,malo vijesti pogledaj ,vidjet ces da se Sane u zadnjem trenutku prije transfera povrijedio ,i to najgorom mogucom povredom, krizni ligament koljena su napukli.Ko ce kupiti za tolike pare igraca sa tom lovredom gdje je rehabilitacija 6 do 8 mjeseci.Strucnjaci edukacija pa pametovanje 😂