Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro nam dosao
joj dobrog vica i ko nam kaze da smo karine od ekipe hahahahaha
bla bla bla
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mislim da hrvatima po ustavu pripada mjesto desnog beka XD
zar nisu ostali rezervni igrači XD
ma da je njega htila Hrvatska odma bi on pristo ali ovako nema di pa uzmi sta se nudi
star i jeftin. šta će nam?
Za BiH srčano igraju samo bošnje, ovi ostali će igrati pod uslovom da ne mogu zaigrat za Hrvatsku i Srbiju
Dobro nam dos'o Ivane...,samo sa svojom igrom i zalaganjem mozes osvojiti nasa srca...,nasa legenda Miske ti je primjer...
Bazdarevic radi , steta sto nije poceo od pocetka kvalifikacija , ko zna ko bi bio sve u repci dosad. Ove igrace nove nek ih pokupi 19 nek valja 5 eto svih zakrpa koje nam trebaju , al mora se zovnut i Mahmutovic konacno , stvarno .
Fine vjesti na sabah
nikada dosta napadča bujrum kume
Ovaj klix treba ukinuti definitivno komentare. Ovdje da ljudi imaju artiljeriju pobili bi se. Svi se kriju iza nekih nickova a u pravo zivotu da te sretu na ulici ne bi smjeli izgovoriti sve sto izgovaraju ovdje. Pa sta ako je katolik pa sta ako je pravoslavac jel to znaci da nije Bosanac i Hercegovac ? ... Ivanesretno u reprezentaciji i nadamo se dobrim golovima.
Igraci iz jacih liga nam i trebaju itekako. Dobro dosao u reprezentaciju. Ovo je zemlja kako kako bosnjaka tako i hrvata i srba i svako ko je dozivljava kao takvu je dobrodosao.
Šta je sa onim "Belgijancima" Arslanagićem i Miloševićem. Nikakvih vijesti za njih dvojicu.
Nek' se još kuhaju, mladi su, a definitivno nam više ne škripi u defanzivi, osim te desne strane, a ni noDi ni Deni ne igraju po toj strani...
odlicno, od svih pozicija na terenu ovo nam je najslabija, mujdza stari, o svrsajevicu da ne govorim... dobro dosao u pravu raju ivane :))
J... vas više Zmaj, Zmajevi i ostali glupi nadimci koje dajete ovoj reprezentaciji. . Pa nije valjda da ce nam Marjan -narkos, odlucivati kako zvati reprezentaciju. . Koji smo mi degeni. ..
Sretno Ivane!
brate svaka ti cast, uz pravu si raju, a i raja ce biti na tvojoj strani ;)
Pa ne znam bas,da li da ti vjerujem na patriotizmu,kad i uvidio da od Nike Kovaca nema poziva i od njegovih predhodnika,onda ni ZMAJEVI nisu losi.