Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH je uvjek dobro igrala protiv jakih selekcija ali i redovito gubila bodove kod malih...Čovjek savlada planinu al spotakne se na kamen!
možda jesmo igrali dobro, ali smo svaku izgubili ili u najboljem slučaju remizirali
@Ecolo Pa jest igrala dobro, ali bi uvijek izvukli minimalni poraz, tako da od tog nemamo ništa, Protiv boljih repki imamo više prostora, zato igramo bolje. Kad igramo protiv skromnije reprezentacije koja se zatvori, a ima kvalitet da da gol, tu nas obično uzmu na neku kontru, i onda se iznerviramo i izgubimo utakmicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa kad su vođeni srcrm, a ne novcem. Tako se igra za repku! SVAKA ČAST NA BORBI!
Eto reće da smo kur.... Kako se mi kao narod stvarno palimo i zanosimo pa to je nevjerovatno , pa i da igraju protiv San Marina isto bi rekli , samo se mi previše uzdižemo .
Joj suplje price. Cuj poteskoce glat okrenuli..
Možemo mi Italijane sa lakoćom uzeti ovdje .
Vrancic , Hajrovic , Gojak moraju igrati , steta je da ih ne koristimo .
@sarajlija76 @ne hajrovic ,ova dvojica mozda
Gojak je odlican igrac, nisam ni imao pojma da decko onako dobro igra. Moze se ovo izgurat da se sve utakmice do kraja dobiju osim naravno one sa italijom, ali da tu utaakmicu i mi odigramo rastereceno kao i oni onda tu moze bit svasta. Samo zalaganje, trud i garantujem svaku cemo dobit. I da ono sandjacko nadobudno go..o ne zvati vise je.. mu Hulk ma...
Mi imamo dobar tim!? Mozda! Ono sto nemamo je kontinuitet dobrih igara i rezultata. Ni u toku jedne utakmice ne mozemo igrati dobro u kontinuitetu. Nama se nikaka ne zna! Sto je najgore, sa svakom utakmicom mi smo sve dalje od konacnog cilja. Nikako usranom do potoka stici.
Kod nas je situacija takva da se zadamo na pocetku i odjednom ko da nas je neko nadrogiro, niko ne tri slabo dodavanje itd....mi smo uvijek najbolji u pocetku dok vrsimo pritisak. Ja ne znam sta se ljudima desilo u drugom poluvremenu. Katastrofa. Prvo poluvrijeme svaka cast.
Nadam se i da su naši naučili nešto. Prvo bi bilo da se utakmica igra 90 minuta. Mi smo imali taktiku poslije 80-e minute koje se zvala otprilike: Pa neće nam valjda sad dati gol.
Dobro je ja sam zadovoljan momci su dobro igrali, sto kaze Pjanke Italijani imaju kvalitetnije igrace... Pohvalio bih Pjanica, Dzeku, Sehica, Gojaka, Besica i Viscu, ostali nisu bili na nivou i znaci mi imamo 6 igraca dobrih ostalo su tarabe.
@Gazda94 A brate onaj besic, nije normalan, kakvu ludost moze napraviti u odbrani i u napadu nikome ne moze pasti na pamet, sta god da uradi je da se za glavu uhvatis, bilo da je pozitivno ili negativno
Ako svaku budemo igrali ko sinoc, nece biti problema. Volim te Bosno.
SRBI SE US RALI GLEDAJUĆI UTAKMICU
OOO
OOOOO
A sada lijepo se zahvaliti na pozivu za kvalifikacije kao i za Euroviziju, i nemojte vise ucestvovati, Dzeki dati krunu igracke i ljudske velicine, ostalo rascerati.
Imali ste srece