Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislite Amra rekla "da" Interu?
axcellot Koji si ti pakaš to je čudo jedno. U svemu ovome kakve veze Amra ima sa tim? Ti si jedan bolesnik ljubomorni koji sjediš za tastaturom sam vjerovatno i kritukuješ tuđe živote jer nemaš svoj život. Imaš ali jadan i bijedan čim ovako pišeš. fujjjj
Amra i Wanda odlučuju o sudbini Serije A.
Amra je veći igrač od Dzeke! Poslije propale karijere i braka, napravila je slalom izmedju drugih sponzoruša i natjerala ga na kapitulaciju ispred matičara. Sve pare su njene, Dzeko dobije mjesečni dzeparac!
Interesantno je da u zadnje 2 godine novinari klixa prave ne moguce kombinacije o transveru Dzeke i Pjanica a oni nikud neidu.Prateci njihove igre u zadnje vrijeme vrlo ce tesko igdje naci bolje. Iko bih da Pjanic ode u Real ali iskreno nije po ukusu Zidanea koji trazi najmanji profil koji igra i trci svih 90 min.
Cuj 15 miliona, 12 ako uzmete klanjajte istihare
nece Amra iz Italije
I lafo price dzeko otvorio kafanu neku covjek za 2 godine 20 miliona maraka ima lol
Mislim da Džeko vodi računa o svim prednostima ili opasnostima eventualne promjene sredine.Naravno da sve nije do njega jer treba imati na umu da Roma ( ili neki od glavnih ljudi u Romi) ne žele produžavati ugovor sa Džekom uz istu platu u njegovoj 34 godini iako mislim da Džeko može biti igrač ''internacionalne klase'' sve do 38 godine.
@Hamoponovouredu Ja mislim da moze komotno igrati na top nivou do 63. godine.
super, Milano je 10x bolji grad od Rima.
@Sorzon koji samo argument...
@Sorzon mene sve stid tvog komentara.
nemoj tamo......seti se samo panceva a i mnogih drugih......nemoj tamo
sjeti se ti stankovica, pandeva i mnogih drugih
Druze bolje da si ostao u Romi, ovako ce grijati klupu, sad ces u Romi bit izdajica, a u Interu neces nista pokazati.. Bolje da je ostao legende kluba nego izdajica..
Ako ode u Inter, završio je karijeru.
Pošli su ga nabijati iz kluba u klub...