Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Edine
Amra vesela
Džeki neznaju dati i nedaju dobru loptu za postizanje gola, ali zato Džeko saifraćima daje dobre lopte da oni postižu golove / dobra taktika/jer svi protivnički igrači motre na Džeku .Džeko je vrlo kvalitetan fudbalski znalac , a mnogo toga je do njegovih saigraća i trenerskog vođenja tima. U INTERU DŽEKU I INTER OČEKUJE RENESANSA. SRETNO !
Nekako mi se čini malo love, za današne standarde. Valja sad za Inter navijat :) :)
33 su mu godine, po ucinku jedna od najslabijih sezona iza njega, nije ovo lose ni malo, 4 mil eura godisnje u ovim godinama. ali zna conte da u njemu ima jos hljeba, ne bi ga tako ozbiljan klub ni uzimao uopste inace...
Zelji 430 k eura
Bilo bi lijepo bolje i u interu nego da ostane u Romi jos inter je u ls iduce godine a i imaju solidan tim jos ako icardi ostane.
Taman!
Samo 13.5 za Dželaludina? Smijesno
Dobro dosao Edine roma je mali klub za Inter mi smo giganti u svakom smislu.Forza Inter,volim te Zeljo i naravno dubrentus MERDA fuj
4 milke ojra godianje...para na paru :D halal ti svaki cent. da budes onaj stari i u klubu i u reprezentaciji :)
Džeko legendo,zašto u klub koji najviše mrzim hahaha #finoallafine #merdainter
konačno , više ne moram navijati za bordo dres,plava je prava...forca inter.....
Wanda i amra se dogovorile