Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grčka - Lihtenstaj 1-1 Koja sprdnja od grupe i ne mozete drugi biti
navijaci Armenije me podsjetise na one ratnike iz onog filma 300 :)
Jbm ti život, nikad lošija Grčka i prosječna evropska repka Finska i ti ne možeš grupu proći. Na šta smo spali... Sreća pa imamo taj baraž Lige Nacije u koji ćemo, nadam se, ući sa normalnim selektorom.
@realista2018 ma nije ovdje selektor kriv nego igraci tesko da ce doci neko mnogo bolji vodit repku, svi danas pljujemo Robija a on vec ima baraz izboren za sta smo se zadnjih par godina non stop borili, samo pogledajte dans Besica koji nije napravio nije dobar pass ili Zukanovica koji je bio rupa.
"Grci ce nam biti glavni konkurenti za drugo mjesto"... Robert Prosinečki pred početak kvalifikacija.
U BiH žive tri naroda od kojih svaki više voli drugu državu od BiH...tu je ključ neuspjeha BiH
@Roentgen79d što li?
Ah joj, pa kad smo i u proslim kvalifikacijama prosipali bodove protiv jednog Kipra, Izraela i sl. ništa više nije čudo. Imamo opet kontinuitet loših utakmica sa osrednjim ekipama, tu je sva filozofija. Yebesh odličnu tekmu s Italijom koji oni svakako dobiju kad mi s nekim anonimusima gubimo bodove!
Salanović dao gol za Lihtenštajn. Možda tajni adut protiv Armenaca i Finske.
@BH_Faraon: Pogledao sam ponovo grupe, LN pravila i bio si posve u pravu, a i onaj drugi komentar ti je posve korektan, pa ne znam sto ti udaraju minuse kada je ocito da znas sto govoris. Iz nekog razloga mi je ogranicen broj komentara, pa ti zato odgovaram ovdje. Btw, Dusan Bajevic bi bio sjajan izbor, ali nekako prizeljkujem uz njega jos jednog Mostarca - Sergeja Barbareza. Mozda budu skupa u timu kao selektor i njegov pomocnik. :) Lp/ Ln
Kad malo bolja ekipa dodje vidi se kako su finci tank, lako je mosnje derat.
Ja kada sam danas pisao da bi i bod protiv Armenije bio k'o kuća,dobio sam samo minuse
Grčka-Lihtenštajn 1-1 u Atini, lopta je okrugla, vaistinu.. To vam je čist dokaz da u fudbalu kalkulacije ne postoje, postoji samo sportska sreća. Finska ima zaista uravnoteženu igru, mislim da je Italija ove godine odlučila da se u startu obezbjedi, idu u svaku utakmicu sa 100% snage.
Gdje je onaj Francuski sudija jes vidio kako se sviraju penali
evo sad se vidi kako je sve išlo u našu korist samo da su naše marionete danas pobijedili.....
Ne vidim razlog zasto smo mi otpisani za drugo mjesto. Treba odigrati do kraja. Ima jos puno utakmica. Finska nije Brazil, kiksat ce bar jos dvije utakmice. Novi trener, novi sastav i nova taktika.
Finci dobiju kuci Armeniju i Lihtenstajn i prvo historijsko veliko natjecanje
Tek sada se vidi šta propustili danas ebo nas
Haj bar ima neko gori od nas kad pogledaš ovu grčku danas koliko je propala