Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijanska policija objavila je kako je uhapsila 33-godišnjeg bosnjackog nogometaša Almira Gegića.
srbija-srbijanac bosna-bosanac lik je sandzaklija,bosnjak i od 2006 srbijanac ! p.s.srbija se u zadnjih 100 godina prosirila na vojvodinu,sandzak,presevsku dolinu, timocku krajinu, dimitrovgrad,bosilegrad !!!
Hahahahaha pa u nas otac i sin stimaju vec dvije godine utakmice javno.I onda sin poslije jedne namjestene utakmice izjavi \"NAJVISE VOLIM OVAKVE UTAKMICE KAD MI PUCAMO NA GOL A NIKO NE BLOKIRA.TE SU POBJEDE NAJSLAĐE\"
Pa valjda i Almir nas Bosnjak kao Zukorlic mu zemo???
Čuj srpskog??? Da je napravio nešto pametno i dobro, u tekstu bi se 173 puta naglašavalo da je Bošnjak. E baš ste jadan narod...
Levat. Vidi se da nije prošao Seljinu školu namještanja.
čudo nije do sad zaigrao za ŽELJEZNIČAR.
Almir-Srbin .Novak Srbijanac ? Šta čovek sve neće pročitati...
\"nakon godinu u bijegu...\" pa j.e.b.o m.a.t.e.r ovi novinari nisu knjige u životu pročitala, f.u.j ko kod nas ima posao! ako ste mislili na jednu godinu piše se \"nakon godine u bijegu\" kr.et.eni nepismeni