Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forza Azzurri! Forza Italia! Kako god bilo, Italija uvijek ima taj svoj prepoznatljivi šmek i zato se uvijek navija za njih.
da - i meni su dragi. i kao ljudi a pogotovo kao zemlja. Prelijepa zemlja, mislim da nema ljepse. rekao bih cak da su 'sofisticirana' verzija balkana - jer slicnu su nama, ali su uspjeli postati velesila u svemu i rijetko je toliko neko cijenjen u svijetu kao oni, pogotovo ako se govori o hrani, stilu i 'life-style'.
Svaka čast na ovakav članak i na ovakvu analizu. Bila tačna ili ne, ali je temeljita i grafički podržana analiza. Bravo Ivan Milošević Bilušić/Klix.ba
Ja mislim da, i kad bi Pirlo igrao i Verratti i Marchisio ne bi bili povrijedjeni, ipak bi to bila jedna od slabijih Italija kojih se ja barem sjecam. Napad im je los - ali Italija mi je uvijek draga i kao zemlja, i kao repka i kao narod. A i mi smo njima vrlo dragi. Poslije ex-SFRJ timova, uvijek sam navijao za njih.
Italijani i Nijemci ne moraju biti favoriti da bi osvojili EP ili SP................
s razlikom da su Nijemci rijetko imali slab tim. Ja se ne sjecam nijedno EP ili SP da nisu bili medju top 5. to sto kazes vrijedi vise za Talijane.. pa 2012 su govorili kako ce ih slomiti pa im je Super Mario zabio 2 i usutili se :) doduse kad imas 60 ili 85M stanovnika kao oni, pa i ocekivas dobar tim. Yebote, Hrvatska ima stanovnika kao Milano a imaju fantastican tim.
@Orso Pa ako se oduzme 90ta gdje su stvarno bili najjaci, svi su im uspjesi bili iznad njihovih mogucnosti. 2002 do finala sa jednom slabom ekipom. 2014te su osvojili SP - necu reci da su bili slaba ekipa ali bilo ih je dosta sa boljom - barem sto se igraca tice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Forza Italia
Ovako bi glasila himna RS-a:Oj, Rostovo polje meko po Suncu, po Mjesecu po 'ladu, po zaladu po vedroj, noci lednoj cuj, orle, cuj, sokole cuj, Gavrilo, dicno ime cuj, cuj, cuj Hahahahaha
cuj daleko od favorita.pa ko je favorit onda. spanija protiv gruzije jel.
👍
azzuri su to,nikada ih ne potcjenjivati
Gianluigi njima dodje ko mentor ovdje :)
Svaka čast na analizama!
Svako prvenstvo se sprda i pocijeni Italija a svaki put Italija bude dobra i svake godine se forsiraju englezi a na kraju se obrukaju svaki put ista prica.
žabari su najopasniji kad se od njih najmanje očekuje..
stoper 35 godina ne sumnjam u njegove kvalitete ali italijanska prcija nije isto sto i euro
Zabari su to....😀😂😂😂😂 1:0 , 1:1 .....2:1 penal u sudijskom vremenu.... I ev ih u finalu....nebrojeno puta....😂😂😂😂😂😂😂
Kak god... Pojavit ce se u najsexi dresicima... Sarmantno kvarni 😂😂😂 italijanski sminkeri😀😀😀