Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žuti dobar skroz. Naprijed, Zmajevi!
Ljudina 100%, gledam ga u Becu ispred hotela sjedi, ko god ga zamoli on ustaje i slika se, niti je ufuran, niti je komplikovan, ljudina. Igraci ga cjene, navijaci ga prihvatili uz malo sportske srece bolje nemoze
Poenta komentara da si ti u Beču?
@JohnDer nije, poenta je da u Beču ima hotel
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako ovako nastavi sa uspjesima velike sanse dobiva za trenera Zelje
Nego zna li iko gdje li je Teleća glava šta on radi i jel dobio kasete zadnjih par utakmica da nam analizira ?
Bog ti dragi zdravlja i sreće dao, i tebi i tvojj obitelji!
Koliko god da ga plaćaju, malo je. Nije lako s talibanima izaći na kraj. Čim izgubi prvu ozbiljnu utakmicu, isti ovi koji ga sad ukivaju u zvijezde će srat kako je ustaša.
Nema Robi pojma. Spašava ga izuzetno talentirana repka BiH.
Kako se Ljudi provale, dasu Glupi, Seljaci pisajuci,komentara na Klixu.
Je li sad Elvis Šarić ili Elvis Sarić?
nijedno ni drugo , Elvis Prisley :)
ceka se Amar da reaguje
sve super receno
Žuti samo oštro, ko neće da sluša odmah nogu u guzicu i mrš napolje
Hehehe svjema tako u pocetko vicete dobri samo naprje kašnje odlazi heheh poyyy
Koliko god da ga plaćaju, malo je. Nije lako s talibanima izaći na kraj. Čim izgubi prvu ozbiljnu utakmicu, isti ovi koji ga sad ukivaju u zvijezde će srat kako je ustaša.
ko vi sad sto pljujete po davoru sukeru
@Trent Reznor Kriminalac i lopov
Herceg Bosna.
Hajd' dobro je ne pretjerujte. Grupa je bila lagana i realno je bilo za ocekivati da prodjemo. Hocemo opet da se dizemo u nebesa, prije nego sto smo bilo sta ozbiljno napravili.
kad se pobjeđuje sve je ok, al kad dođe težak period (a takav imaju i jedna Španija i jedna Njemačka) svi će ga pljuvati ne budimo Balkanci kad dođe to vrijeme