Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste samo odvratni.. Cak se i ovdje prepiretee! Fuj ! Iskreno,navijam za Saraj\'vo! Moj grad-moj klub! Ali bratee cuvajtee za sebee to!Umjesto da se radujete sto ce Igor dobivati stipendiju,i da molitee Boga da see osudi ubica VEDRANA PULJICA vi se prepiretee ko je bolji,ciji su navijaci bolji i ko imaa vise utakmicaa.. Gadite mi se.. ;)
RIP VEDRAN PULJIC.....IDEMO NA TITULU..!!!!:.....LJUBOMORNE DUSE MOGUDA NAM PUSE...
fks cu da prokockam na utrkama pasa u bet live-u ;)
Sto su se ove komsijice upalile -odjebite- od FKSa , pametnije bi vam bilo da se brinete hocete li opet peticu primit .. ! @VUVUZELA . .g.l.u.p. si .d.e.b.i.l.u ko noc !
kratko vam pamcenje komsinice... zaboravili ste kako su vas zujo, brkovic i vas dragi osim ocerupali prosli put... u svoju avliju komsinice
Za uhhh Za tvoju informaciju 98% klubova u svijetu su radnicki klubov(sve najvece klubove u evropi su osnivali radnici razlicitih profesija)i,a istina je i da ima 2% klubova koje su osnivali rezimi kao fasisticki(pojedini klubovi u Njemackoj,Italiji ili Spaniji) i komunisticki(u bivsem SSSR,bivsoj DDR ili ti bivsoj Jugi(zna se koji su da ih ne nabrajamo).Za tvoju informaciju Mancester junajted je klub radnika sa zeljeznice, a vi ste od utakmice sa njma napravili ep.Ti si sretan covjek imas toliko mozga da se nemoras brinuti da ces ikada biti kloniran.
SVE ZA SARAJEVO A SARAJEVO NI ZASTA ! !
Nista vise nece biti kao sto je bilo. Svi negitvni komentatori umjesto sto se bave nama, neka pociste svoju avliju. Ugledajte se kako to rade Veliki klubovi, klubovi sa tradicijom. Bez namjere da ikoga provociram, Bordo Prijatelji 1946 ce odrzati kratki kurs \"promjene fudbalske sredine\" za sve zainteresovane pozitivne snage koje okupljaju razni premijer ligasi u BiH. To ukljucuje i komsije
SASVIM ISPRAVNO , OSTVARITI KONTAKT I NEPOSREDNU SARADNJU SA NAVIJACKIM GRUPAMA TAKO DA SE NIKADA NE PONOVI ONO STO SE DESAVALO U PROSLOJ SEZONI NAKON UTAKMICE SA SIROKIM BRIJEGOM . TREBA UCINITI SVE DA SE VISE NIKADA DOGODI DA SE UGASI JEDAN MLADI ZIVOT PA BILO CIJI DA JE NAVIJAC . ISTINU ZA VEDRANA I PROSPERITET VOLJENOM KLUBU .
PA NO LEGEA, NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Apelujem na sve strumfove i plave letece medvjedice da idu komentarisati pornic iz Tel Aviva i da napuste teme vezane za veliki sarajevski klub odnosno Instituciju. Sve o malom jadnom radnickom klubu mozete naci na drugom mjestu.
VEDRANE NEKATIJE LAHKA ZEMLJA...MANIJACI SU POKAZALI SOLIDARNOST I UVIJEK CEMO SE BORIT DA ISTINA BUDE SVIJETLO...POCIVAJ UMIRU BRATE PITARU
zupco stizemo...mozda navratimo i do plava....toje od nas stose EVROPE TICE
PITARI ZIVITE U ZABLUDI ...VI NEMATE HALE SVOJE ...SEZONACE POKAZAT GDJE STE I KAKVA JESEN VAS CEKA
za .ba prijatelju neprepucavaju se navijaci Zelje i Sarajeva vec to rade imbecilni mozgovi,pravi navijaci se medjusobno postuju i cijrne. Ja sam navijac Zelje ali nikada nemogu nekoga mrziti zato stoje pitar,ovo za pokojnog Vedrana je stvarno u redu i treba Igoru dati stipendiju iaoko mislim da se moglo dati i mali vise.Ali isto tako mislim da primarni cilj treba biti hapsenje ubice pokojnog Vedrana.