Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba biti hladne glave jer niko u nasoj grupi nije levat i nije slucajno doso na sp samo hladna glava veliko srce i borbenost pa i ako izgubimo nema veze samo hrabro a rezultat bi trebao doci
BOSNA DO TOKIJA (preko Milvokija) !!!!
Gledajte ljudi, krenimo od toga da idemo tamo rasterećeni, ako prođemo dalje, super, ako ne nikom ništa. Jedino moguće negativno iznenađenje je da nas Iran/Nigerija klepe po ušima sa 3, 4 gola razlike. Tako da iznenađenje može biti samo pozitivno :)
Neka prvo napravimo nešto na tom prvenstvu, pa onda pričajmo o tome kako je niko kao mi.
samo srcem igrati, ne gledati nikakvu koristi, to je kljuc uspjeha!
zaista sam skeptican u vezi naseg prolaza u drugi krug..volio bi da me razuvjere...ali tesko ipak da nebudemo previse nerealni..jer po meni je nigerija i vise nego solidna reprezentacija..a iran nam je uvijek bio tezak protivnik...
Dzako mi je drag igrac, ali definitivno nije nas najveci talenat. Nas najveci majstor sto je ikad igrao u BiH je Miralem Pjanic, naravno pored Misketa i Barbareza.
Kad Ameri pocnu o fudbalu. Ma dajte... Dzeko u velikoj formi? Kako su samo povrsni.
Mozda su culi da zabija amri pocesto
Samo hrabro i dati svako svoj maksimum pa sta bude, bude
e hajde sad dosta vise ovog preseravanja,da mi senzacionalno ne budemo lansirani od tamo
samo daj ime koga smo dobili od velikih reprezentacija i onda cemo imati sve, znaci dosad nikog nismo dobili, neki su nam trpali sestice nazalost....ako se nesto ne poduzme u ovih par mjeseci u sta ci sto sumnjam jer izgleda u nasoj repki radi ko sta hoce od selektora neodgovornog do igraca koji bi se naljutili duse drage ako bi ih selektor izbacio pa fino klupa ako neces da se bar zalazes na terenu ima ko hoce.al et nek nam je Bog na pomoci.
Trebamo se pokriti ušima i šutiti.... 22 Jul 2001 Bosnia-Herzegovina v Iran D 2-2 International 10 Aug 2001 Iran v Bosnia-Herzegovina W 4-0 Tehran Tournament 02 Feb 2005 Iran v Bosnia-Herzegovina W 2-1 International 31 May 2006 Iran v Bosnia-Herzegovina W 5-2 International 12 Aug 2009 Bosnia-Herzegovina v Iran W 2-3 International
Ako su ti toliko velike pokri se, sve si ti naveo ali ti fali kljucna stvar a to je ta magicna 2013 godina i rezultati iz nje.
Kako cemo da zarimo i palimo, bicemo najveca atrakcija prvenstva .. jao jao jao .. :-)