Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braća katolici pokazuju pravu dobrodošlicu, dok islamisti ce opet pokazati svoje pravo lice!! 680=Sramota!
Ne treba se zavaravati da ce biti lagana utakmica ili da smo se vec plasirali, obzirom da Irci imaju problema s povredama. Cak je i bivsa Jugoslavija, iako kud_i_kamo kvalitetniji tim od ovog kojim mi raspolazemo, tesko izlazila na kraj sa ostrvskim zemljama, ne racunajuci Engleze. Mecevi protiv Skotske, Iraca, Velsa, su po pravilu, rovovska borba, bez vatrometa golova. Vracajuci se unazad, bivsa nam drzava - Jugoslovija, bi s ovim protivnicima obicno zavrsavala nerijesenim rezultatima 0:0, 1:1 ili pobijedom (ili cak porazom!) od jednog gola razlike, 1:0 ili 2:1. S druge strane, sjetimo se, ne tako davnog, trijumfa Hrvatske na Wembley-u protiv Engleza - 3:2. Hrvatska je tada imala manje kvalitetan tim od ovog naseg. A Englezi su bili neuporedivo jaci od sadasnjeg tima Rep. Irske. Ako su Hrvati tada mogli napraviti cudo, ne mogu vidim zasto mi ne bismo pregazili Irce. Treba slijediti Hrvatski primjer. Uz pizrtvovanje i motivaciju - moguce je. A la(h)ko biti nece.
10 500 ulaznica, a stadion kapaciteta 15 600?
pa valjda mora biti praznih tribina da odvoje navijace
5000 mjesta da se odvoji ? Trecina stadiona :) ? Sumnjam.
680 Iraca je dosta da mlate 2500 bosnjaka.. kao oni iz poznana.. au au auauau! Irska ce dobit ovo 4-0 kuci, 2-0 u zenici
Sto ne igraju na manjem stadionu, nismo im mi krivi, sretno zmajevi
Nisu oni krivi sto su razvijeniji :D ;)
Kod nas su sve utakmice visokog rizika. Jel to samo paranoja ili smo u biti toliki divljaci? Ili nas predstavljaju kao divljake?
Koliko me sjecanje sluzi na utakmicama Reprezentacije nismo imali nikakve incidente. Kakav onda visoki rizik, od cega, od stampeda mozda???