Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irac ko Irac, usao u drzavu i odmah u najblizu kafanu. hahaha
_jarane Nisu oni ko ovi "naši" u đamiju pa u kafanu
u odnosima prema navijačima ove zemlje ne zaboravite slijedeće: Bono Vox je iz Glasnevina, Republika Irska: čovjek koji ima pasoš Bosne i Hercegovine i više je učinio za ovu državu nego sve stranke i svi njihovi članovi skupa.... The Cranberries su iz Limericka, Republika Irska i kao i U2 dali su svoj doprinos ovoj zemlji kroz stihove pjesme Bosnia... Republika Irska je priznala nezavisnost Republike Bosne i Hercegovine gospodnjeg proljeća devedeset i druge točnije 07.04.1992 godine... no to sve ne znači da mi njih ne treba da razvalimo minimum 3 ili 4 - 0 na terenu ... ja samo pozivam na ljudski odnos prema onima koji su se prema nama ponijeli ljudski..
Šuti čovječe, eno ih u gradu, ako ovi sutra ustanu do 12:00 to će za njih biti premija, izvadio. 100£ i nikako mu nije jasno da može sa tim da se njih petorica ubiju od žešće i piva :) a kad su saznali da na Bilinom Polju nema alkohola za kupiti, kažu, jebeš utakmicu gledamo u nekom pub-u :-) ma niko se ne zamjera sa snjima, čak im puštaju Dublinerse i svi zajedno pjevaju whisky in the jar :-)
Ajmo svi Hrvati za Irsku navijati, ipak su to nasi katolici.... Ili mislite da Bosnjaci ne bi navijali za recimoooo, Tuvskuu?! ;-)
PA ako je realno da BiH pobijedi ŠTO SE UOPŠTE igra.
Maštrafe ga ovi opasno
Idite u Zenicu ima i tamo finih mjesta poput Jalije i Blatuse.Nije utakmica u Sarajvu.Obidjite i Nas a ne trosit pare po tamo nekakvoj Bascarsiji imamo i mi staru carsiju ljepsa OD Sarajevske.
Cernobilasi ste vi
Erin go bragh, dragi Irci, prijatelji ste Bosne, ali cemo vas aBd prijateljski nakantati:-) cheers:-)
Fini ljudi. Još će mi ih žao biti kad ih poderemo.
Igrači, treneri pa evo i navijači uključeni u jednu vrstu žaganja bosanaca. Koja propaganda!! Jao kad nas prolome u rebra!?
Ovi isti mi, to me malo i plasi
Dati im 3 komada i da tako i zavrsi a onda tamo odigrati 1:1
golemo da likovi nisu pored Dzeke i Pjanica culi barem jos za Begovica .. :D
jedva čekam da izgubimo pa da se smijem vašoj aroganciji
ma nije sve tako crno , znamo mi i iznenaditi tj.za*** stvar :) mada se nadam da necemo
Irski navijači za Klix.ba: Remi bi bio sjajan, ali realno je da BiH pobijedi. Uzvratna utakmica: BiH navijači "Realno je da Irci pobjeđuju, a mi samo glumimo da nešto možemo".
irci su mi najdraži narod na svijetu.