Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drž se Zenico dolazim....3:1 za zmajeve...
1-3
Da nije prepotentno, odvadi malo:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džeko i Đurić skupa u napadu!
Sve kauc selektori
Nemoze, isti su tip igraca.
Begović je odličan golman kao što znamo ali u posljednje vrijeme djeluje nesigurno, ta situaciju u ekipi se odrazili i na njega. Meša zna kako će, mada bi možda mogao razmisliti o Buriću ili Šehiću, to su isto sjajni golmani.
Ne bih upotrebljavao takve riječi. Begović je reprezentativac i zaslužuje respekt. Možemo i na pristojniji način izraziti svoja mišljenja.
Svi veliki golmani ponekad prave greske!Sjetimo se samo gresaka Bufona,Kahna,Ceha,itd.Normalo da u trenutno slabom Celziju,sa losom formom obrambenih igraca,i golman takve ekipe ponekad nesigurno intervenise i napravi gresku.Asmir je veliki golman,a narednih godina ce biti jos veci!Mesa i zmsjevi su nas izvukli iz blata u koji nas je uvukao Susic,i zato im treba dati punu podrsku! Napred,Bosno i Hercegovino!
Begović nije veliki golman!
Vidi Vede ljubi ga majka ... Vedo legenda kad profula samo nabaci osmjeh i igra dalje...
Sta reci. U formi sam ⚽️🇧🇦🇧🇦⚽️⚽️🇧🇦🇧🇦
Ako Murinjo odmori Begu, pocece se bojat i njega!
selektor treba razmislit o zamjeni za Begovice , realno los je , i ne mozes zivit od stare slave dugo vremena , Buric i Sehic su odlicni ..
Kako ga trpaju u engleskoj ligi nece on jos dugo
Znaci boze....
ako Bog da glatke pobjede naših ovdje i tamo, onda dernek do sada ne viđen, onda s rajom u FR da ih malo podsjetimo kad su im neki Bosanci 40-tih godina prošlog vijeka zauzimali kompletne gradove ;-)
treba ih pocijepat za petak 13