Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presudit će vam Pjanić. Jedina nada im je Spahić
Ja se nadam da ce Pjanić odigrati vrhunski, prekidi mogu biti a i ne moraju, da ce odigrati kao sto igra u Romi, i da ce mu ledja cuvati dobri igraci, inace ni on nece imati nikakve slobode kao u vecini utakmica u kvalifikacijama.
Ja vec 100x ponavljam, najvise se bojim njihove brzine. Brzi su u kontrama i pri samoj pomisli na tako nesto pocinjem se znojiti.
Nije to jedini segment u kome smo bolji prijatelju ;)
Irska će pokušat da pravi bunker sa kontra napadima, to je inače najgora varijanta za naš tim ali vjerujem da će Meša znat sve da posloži. Iskreno ja se nadam samo da ne primimo gol kod kuće, sve drugo je OK, pa čak i 0:0
Što više golova to za uzvratnu utakmicu bolje!!! 3:0 Najrealnije!!!!!
Irci ce igrati cistu igru to im je u interesu,izbjegavati prekide,blize ili dalje.Imamo potencijal vise brzih i visocijih igraca kao i organizatora igre i preciznog sutera.Bosno tvoji sinovi su uz tebe!!!
Previše euforije. Ni mi ni oni nismo bez razloga tu gdje jesmo. Još su oni u grupi imali Njemačku, koju su i pobijedili. Prebacuju nama teret, pritisak je na nama i to mi se ne svidja. Džeko, Mujdža, Zuka, Lulić i Višća asistenti, strijelci. Kolašinac i Salihović kao defanzivni vezni, dva agresivca koja će da razbijaju igru protivnika. Nek nam je sa srećom.
odavno veca glupost nije stajala kao top komentar. sta ce bolan irci izbjegavati ? hoce oko 16 metar, tuci ce nas na centru, odakle im ne mozemo zaprijetiti - i to ce sve biti samo ne cista igra. unistavat ce nam kreaciju svim silama. e ko sve ima priliku da komentarise, mati mila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne igra Srbija pa da dodje do prekida....