Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nitko nije veci od repke pa ni ti...Umisljen si previse
Mozda Vrsajevic i Jajalo, ali kazem mozda
@Balkab1996 On itekako jeste! Lose su i sa njim igrali, bez njega ce biti jos gori
dosadan više i on sa izjava i klix sa objavama. Frajer igra dobro, nema priče ali jarane ne pretjeruj. Bio si na svjetskim prvenstvima, ne sjećam se nešto da li ste bili prvaci...ne kenjaj nego idi u USA, uzmi im malo para i uživaj.
Predpostavljam da trener, savez i igraci nisu zeljeli Ibrahimovica-Gazdu u timu, zato majstor i potencira da su brez njega bolji i favoriti SP sto nema logike...sportski gledano, svakoj reprezentaciji igrac kalibra Ibrahimovica bi dobro dosao posebno u zadnjih 20-30 minuta igre ako love rezultat.
Logicno... Svedska bez Zlatana nije nista
Niko kao Zlatan!!!
Naravno da su jaci,to su dokazali u barazu !
Kakav god da je ka igrac ka covjek je nula.
to ti redovno sa njim na kafi pa znaš?
Haj ti jaro kod nas taman da bez dlake ma jeziku napraviš šou :)
VALA I TI USRA VISE..
ne volim te ali si GOSPODIN!!!! TAKO JE !!! NEMOJ PLJUVATI PA LIZATI...TO MI JE NAJGORA VRSTAAAAA LJUDI...GNJIDA,PRODANIH DUSA - NE ZNAM KAKO BIH VEC NAZVAO !!!! ILI JESI ILI NISI...I TAKO DO KRAJA - PA STA BUDE!!!!!
Ima ssvoje ja, ne ko ovi nasi, oprosti se pa ga iduce kvalifikscije opet gledam