Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svog oca nikad nisam vidio u suzama i sinoc sam ga vidio od srece kad je dzeko izbacio barcu
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️⚜️REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA⚜️⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
@vitinka pa to je Kolarov zadatak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džeko Dr Mr Fr NEMA DALJE.....💎💎💎 💎💎💎BRAVOO 💎💎💎💎💎💎Dijamantuu💎💎 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
DA JE DZEKO IMA BOLJEG MENADZERA IGRAO BIH ZA BARCU ILI REAL
REDZEPAGICU MANI SE NOGOMETA NIJE TO ZA TEBE
E jebiga sad.. Jednu utakmicu odigra na nivou i sad kao da smo svjetski sampioni.. nema niko na svijetu bolji.. Zasto vazda moramo preuvelicavati stvari... Sta li Grci o Manolasu onda pricaju..
Svi ste kreten i kome je on majka i ponos? Zabija golove za tuđe. pitanje bi li to radio kad mu ne bi tako dobro plaćali...jadni ste vi koji ga veličate
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️⚜️REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Respect forumasi koji pisu negativno
Ja sinoć dugo nisam mogao zaspati,ko neko malo dijete, a sve zbog Džeke.Nekako je osjećaj bio jači od kvalifikacija za Brazil.
JA ZAISTA NEZNAM STA BIH JOS M9GLA DODATI A DA VEC NIJE RECENO U SUPERLATIVU VEC DA MU POZELIM SVE STO SAM SEBI ZELI POSTICI U FUDBALSKOJ KARIJERI DA MU SE OSTVARI.
naši ljudi nekad znaju baš da lupetaju... Džeko je TOP...vrh...najjači... al brate kakve veze ima doktorska disertacija? šta je slijedeće? reis? akademik? nobelovac? utemeljitelj?
@majklfinli Doooobraaaa
ti si onda neki trgovac dijamantima
ko sinoc nije zaplako, fali mu nesto u dusi
Fala Bogu popustili ste vise sa zicarom sad je Dzeko top vijest.