Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha čuj "kriminalna namjera". To što je neka ravaku htjela dat pi*ke samo što je mislila da će fudbaler zakitit' sad ispade njegov problem.
Toliko ni pravi Messi nije povalio 🙂
idem se prerušit u Avdiju Vršajevića možda šta ubodem
Ti mozes biti jedino Svrsajevic 😉
On kriv zato sto sponzoruše šire noge??
Da sam spavao sa 23 zene je kleveta i teska optuzba. Ja ni pored jedne nisam oka sklopio. I da nije bilo 23 vec 32 napravili ste permutaciju brojeva
E bezbeli je s njima pričo na španskom pa se predstavio ko Mesi???????dajte ljudi ja sam mislio da je ovo ozbiljan portal.
Ljubomora napaćenog naroda ništa drugo
Sace Trump optuzit Iran da su klonirali Messija
Kao one se žale...pa sponzoruše jedne, nije on vas prisilio nego vas je vaša pohlepa koštala sad bruke i sramote haha. Nije čovjek čak ništa sigurno morao pretjerano ni reći, samo su ga vidjele i same se nudile...čudna je ta ženska glava
Da mi je bilo prisustvovati iznenadjenju bar jedne kurave kad je skontala da je dala nekom nebitnom liku od metar ipo hahahaha
Primjetijo bi razliku tek kad pocne pricat
Pa zasto kriminal? Lijepo njemu, i ženama,mogu da se pohvale da su spavale sa Messijem..
Stavili ste mesijevi sliku
Ovo je Messi, niko nije glup toliko da misli da nije.
Kriminal? Novinari su smece najvece.
Al je smuvo sigurno sve nešto ćoravo. A glupih žena, kao da bi se messi šetao ulicom u dresu, tamo negde u vukoje*ini. ako ih ne preradio kad su glupe.
Kažu da svako ima svog dvojnika . Mene je čovjek presreo na ulici kaže isti sam neki tip kojeg on zna iz Njemačke.Bilo mi daleko da provjeravam al može biti.