Igrači koji mogu biti od koristi
0
Internacionalci koji kucaju na vrata Zmajeva
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aLooooo imaju samo potencijalni igraci koji igraju negdje drugo, a sta je s ovim nasim u Bosni, haman ak ne igras vani nema igrat za repku...ccc
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dok svugdje u svijetu su talenti sa 16-17 eventualno 18-19 godina i debituju za reprezentacije kod nas ovi sa 25 kucaju na vrata reprezentacije...cccc...jad i cemer moj Isanovicu, pa ovi da valjaju ista do sada bi nesto postigli sada samo mogu uletiti kome da se preko reprezentacije bolje prodaju i zarade ugovor na godinu dvije prije povratka u nas jad i cemer od lige. Ala salamet nek nam je..
joj osmanagic, pa otac mu placao da igra u partizanu, vratili ga iz poljske, tavori malo po ofk bg koji je uopste nivo laktasa, nista vise. klasa se prepozna poslije dvadesete godine. ovaj to nije
Najvažnije je da \"novinari\" ovog nacionalističkog portala opet \"ne znaju\" da je Široki ostvario novu pobjedu. Kad izgubi, postavljaju vijest u roku pet minuta, kad pobijedi, \"ne znaju\" \"novinari\". Jadno.
Gonite ove dijasporce u tri lijepe. Samo domace igrace zvati da igraju u reprezentaciji i domace a koji su se prodali u inostranstvo a ove sto ne znaju ni nas jezik isprebijati na mrtvo ime samo ako se usude doci u Bosnu, nek igraju tamo gdje zive, ma.me im dijas.porske.
Svaka čast Edine. Tvoj drug iz Bihaća.
evo ovaj Hadzic ode u Middlesbrough izgleda http://www.sportsmole.co.uk/football/middlesbrough/transfer-talk/news/hadzic-nears-middlesbrough-move_12103.html
Normalno da nema nijednog igraca iz lige i nece ga ni biti.Treneri su nam katastrofa,uslovi za treniranje su lošiji od katastrofalnih,ne ulaže se u fudbal,sve utakmice premijer lige su namještene itd....... I ovi trenutni reprezentativci su svi do jednog fudbal naucili u inostranstvu.Dakle nema nijednog igraca kojeg su stvorili naši kvazitreneri.
kako to da je u prošlom sistemu jedva ko od muslimana bio poznat,tražen i cijenjen kao fudbaler a vidi sad?
odlazi Safete uhljupeee
Moze li nagradno pitanje: Koliko para je \"autor\" clanka uzeo od ovih momaka da bi napisao ovakav clanak?
Amer Osmanagic, 22 godine clan OFK Beograda. Najbolji igrac Premijer lige prosle godine kao clan Veleza zatim bio na posudbi u Poljskoj i trenutno opet vracen svom klubu. Momak je zario i palio Evropom, bio kapiten Partizan u mladjim kategorijama jednom Joveticu koji danas cijepa mreze po Italiji.
Treba tražiti mlađe igrače (17-19 godina), obezbjediti kvalitetnog trenera u mlađim selekcijama Reprezentacije i stvarati ekipu za budućnost. Ovo što se sad radi je sistem \"HO RUK\", i to se do sad pokazalo kao neefikasno. Sistem je bitan, a ne ovako ima tamo ovaj, ima tamo onaj i kad će se sve to uigrati? Onda za sve kriv selektor! Mi bi sve preko noći. Sistem, gospodo SISTEM je najbitniji kojeg mi nažalost u sportu nemamo i zato nam sport tone iz godine u godinu!
jadno bih novinarstvo i novinari - ako se govori o mitu i korupciji ne treba zapostavljati novinar(čić)e i kojekakve \"medije\"
Ups, Gavranovic je ipak upisao 1 nastup za Svajcarsku ! - ali u prijateljskoj utakmici protiv Lihtenstajna ;-)
Sta je s onim Aldinom Cajicem? Jedno vrijeme su ga cak Stuttgart i Schalke trazili...? Ne treba zaboraviti ni mladog stopera Ermina Bicakcica koji igra u njemackoj 2. bundesligi, i koji ce sigurno napredovati. I sta je sa Marijom Gavranovicem iz Mainza? Bosanac je, a nisam siguran da je jos igrao za Hrvatsku...Odlican krilni napadac. Pape, zovi i njega!!!