Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FORZA INTER CAPITANO ZANETTI i PRINCIPE MILITO legende
Prvi ste kad treba pljuvati, ali gdje ste sad miševi :)
semix sta rece ziv mi bio!
Dušebrižnici gde ste sada INTER CE BITI PRVAK PACOVI SJECATE LI SE 0:4 HAHAHAHAHAAH AAA HAHAHAHAHAH AAAA HAHAHAHAAHAH E MOJI JADNICI INTER JE ZA DOM PENZINERA ZVANI MILAN INSTITUCIJA!
zna se kome će scudeto
@ pazza inter samo za tebe koji sve znas ac milan je 7x osvojio CL izmedju ostalih uspjeha
Samo za one koji ne znaju i koji previse pricaju podsjecanja radi jedina ekipa koja nikad nije igrala u seriji B je INTER. haj zdraoo :)
Juce bas govorim jaranu da je to X2 hladno na kladi na Inter, nisu normalni sto su stavili Milan za favorita jer u ovakvim derbijima nema favorita. Poklon kvota, bilo X2 cini mi se 1,75. PS: Inter merda!
Nije uopste bitno ko je bio bolji, Inter je pobijedio i cestitke idu njima. Medjutim, po mom misljenju Milan je i dalje najjaca ekipa u Italiji i mislim da ce u narednih 20 utakmica koje nas dijele do kraja sezone to i pokazati. Drago mi je da se i Inter vratio u igru, bit ce interesantnije, ali ipak sam siguran da ce na kraju ipak Milan biti prvak.
Interovci smirite se, na corak ste pobjedili, oplakat cete vi to. I smanjite doživljaj, velikih je 5 bodova razlike a vi ste i dalje mali klubic. Inter, real comedy since 1908!
znate li i neku drugu parolu sem \"forza inter il forza juve\"
KO JE PRVIIIIIIIIII???? :-DDD FORZA JUVE!
Svaka cast Interu, ali mi nije jasno, odjednom navala :) Ali iskreno utakmica je potanka, Milan imao inicijativu. Ali to je ta Italija koju svi pljuju :)
INTER MERDA!!!!
FORZA JUVE!!!!
justin bieber
grade INTER!!!! grade INTER!!!! grade INTER!!!! grade INTER!!!! grade INTER!!!! rano su nas bili otpisali.. :))))