Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak mislim da je vrijeme da Chealsi osvoji
a nemaju oni sanse mislim na inter i sigurno oni nisu ti kojki ce srusiti tradiciju, pored mancester, koji je najblizi bio toj sansi, a i barse koja je imala igru, inter pogotovo u ovoj sezoni nema sanse, a da se ne spominje real i celsi i jos je tu dobrih ekipa koliko hocete...
Ma nije Inter smijesan, imaju i dalje jak tim bez obzira na Rafu. Ali tradicija je takva da niko ne odbrani, ali ko zna, tradicije su tu da se ruse. Mada bi volio neko iznenadjenje (osim toga sto bi najvise volio da Milan uzme ^^)
a kakav inter i oni da odbrane titulu, smijesna ekipa sa ovim rafom
a sta im ga ovo znaci Grupa C: 5h Manchester United - Glasgow Rangers,5h???????????????????