Serie A
0

Inter bez Eto'a i Maicona, Milanu se vraća Ronaldinho

Totalsport
Ronaldinho (Foto: Reuters)
Ronaldinho (Foto: Reuters)
Sve utakmice 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva odigrat će se u subotu. Uskrs će nogometaši provesti neradno.

Inter - Bologna

Aktuelni četverostruki talijanski prvak, preciznije njegov trener Jose Mourinho, ponovno je otkazao press-konferenciju pred utakmicu, te tako nastavio bojkot i borbu protiv vlasti koje žele "Inter onemogućiti u osvajanju petog uzastopnog 'scudetta'". Nizom prosječnih rezultata Inter je dopustio Romi da im se približi na bod zaostatka, a Milan sada zaostaje tri boda.

Utakmicu protiv Bologne, koja je poražena u svoja tri posljednja ogleda, trebao bi propustiti Wesley Sneijder. U pitanju je povreda skočnog zgloba. Samuel Eto’o, Lucio, Maicon i kapiten Javier Zanetti suspendovani su, a Mario Balotelli se izvinio portugalskom treneru i ponovno kandiduje za nastupe.

Bari - Roma

Sedam utakmica prije kraja prvenstva Roma je došla na bod do Intera. Učinili su to nizom od 21 utakmice bez poraza u Seriji A, a isti je još uvijek aktuelan. Kod Barija će ga "vučica" pokušati produljiti uprkos suspenzijama koje u nastupu priječe Simonea Perrottu i Jeremyja Meneza.

Francesco Totti trebao bi zaigrati od prve minute.

Cagliari - Milan

Ronaldinho i Andrea Pirlo odradili su svoje kazne i ponovno kandiduju za nastupe "rossonera". Utakmicu kod Cagliarija propustit će Mathieu Flamini (suspenzija), kao i povrijeđeni Alexandre Pato, prvi strijelac kluba.