Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj divlju atmosferu na tribinama i agresivnog protivnika. jok eto dosli ljudi na operu da vam aplaudirate kada se dodajete.
hvala ti Kapitenu za sve ove godine. Veliki igrač i još veći čovjek
Ma ti si velik svakako. Koliko smo se puta mi navijači Reala nasekirali zbog tebe. Mali milion. Život ide dalje majstore. I ako ne odigras više nijednu tekmu i LP, ostat ćeš upamćen kao legenda. Po mom skromnom mišljenju i najveći veznjak ikada.
Stvarno neocekivani potop Barcelone.Vjerovatno ih je kostala samouvjerenost dok sa druge strane je Roma pokazala da se netreba nikad unaprijed predavati i da nikad nije sve izgubljeno u prvom poluvremenu i da uvijek ima drugo poluvrijeme
...ne vrijedi plakati,kaze pijesma stara...
Pjesma buraz,pjesma ^^
https://m.youtube.com/watch?v=npWCwWmgF_A
Dear Bayern ako citate ovaj klix portal, veceras zelim pozrtvovanje kao nikada prije, u to spada lomljene kostiju, krv na sve strane i 5 komada, nemojte dopustiti da kazu klix pljuvaci da ste preko merhameta otisli u polufinale.
Svaka čast tebi legeno, svaka čast Meiju , ne treba trošiti riječi, svi sve znaju. Ali jedan je babukaaaa!
Edson Arantes do Nascimento Dzeko!
Dobro odraden posao za bayern
pa kaže: " u očima krijem tuuuguuu samoća mi srce paraaaa pijeeem da je za-bo-raaaaviiiim, a Roma nas večeras kaaaaraaa"
Pa joj pajdo ne mozes vjecno igrat.
nisi nikad cuo za bosanskog zmaja eto sad jesi! vozdra
Dzeko poslao iniestu u penziju.
Roma je bila dominantna, barcelona apsolutno nemoćna i izgledali su u pojedinim situacijama zaista smiješno.
ma da su igrali kao zadnjih 7-8 minuta kada su ih stisli roma bi primila peticu... stvar je u tome što su podcijenili protivnika i mislili kao ono "lako ćemo"
Ma šta god odlučiš , majstor si