Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madridski fasisti tisina, Kup kralja vam je vrh ove sezone, a i to ako dobijete finale. -16!!!
Papci treci ste na tabeli hahhaha cemu tolka krcevitost ???? Nije svaki dan utorak ccc funjare mi bez trenera igramo ,a da vas zadesi ovakva situacija vi bi se poklali u slacijonici hahaa
haha cuj liga je sve sto vam je ostalo :), k'o da postoji 10 takmicenja a ne 3 :), ljudi ce vjerovatno ligu osvojit i ti kazes propali :)
Xavija treba pod hitno penzionisati, i postaviti za trenera (svakako je skroz presto trcati)
vama nedostaje izgovora za dosadni fudbal koji ste umislili da neko zeli da gleda
sisa kite!
ROOOOOOOOOONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ovo je samo dokaz onim čobanima koji su za vrijeme Guardioline ere govorili da Barcu može bilo ko trenirati. Od kako Tito nije s njima, tačno se osjeti pad na taktičkom planu, gdje ih jači klubovi Milan i Real dobijaju taktikom, a ne kvalitetom. U svakom slučaju želim da se Tito što prije vrati, jer varaju se oni koji misle da je Barcelona rekla svoje.
Ne, sve što treba je da Real prestane igrati sa 12 igrača... Lik svira penal Realu al to je OK, ali ne sudi penal na Pedri, a u prvom poluvremenu sudija zaustavi Messija hahahah ono kad sam vidio umro sam pa sam opet oživio A još je i u prvoj utakmici Realu pomognuto pa su postigli i gol kojem je prethodio nepostojeći korner... U svakom slučaju Real je smiješan klub koji ne može ništa osvojiti bez pomoći sudija ŽIVIO PENALDO!
Vi ste samo jedan propali klub,liga je sve sto vam je ostalo,ako i to osvojite!!!
Ma naravno gosp Iniesta. Upravo tako. Tu je problem i steta sto nemate trenera ali je tu zakazala uprava Barcelone jer je mislila da ce igraci sami praviti taktiku bez potrebe za trenerom. Morali su angazovati nekog kvalitetnog trenera a ne prepustiti tim trecem treneru (pomocniku pomocnog trenera). Ne zaboravimo da je Roura pomocnik Villanovi koji je do juce bio pomocnik glavnog trenera. SRETNO BARCA
Sta hoces Iniesta? da ti TITO jos udze na utakmicu i da vam jos gol da?
@gay Leo Zašto svaki put kada Farsa izgubi ima neki razlog za to! Treneri, bunker, sudija, Ronaldo, nevrijeme... Fasovali ste na svom stadionu i odje8i! Nema tu puno politike! Isto je i kada Real izgubi. Nema tu vadiona, kada izgubiš donji si. Kao i u svemu.
Shok, tuga i nevjerica je osupnula navijace barce. Ne mogu sebi doci. Kme, kme, kme.
Plač, tuga, jad, depresija! Sve ovo postaje svakodnevnica navijača Farse nakon što Ronaldo potopi kantalonski klub na Nou Kantu!!!