Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspadoše se ko Sarajvo
Fino je kada vidjeti da poredis dva velikana, samo sto vas kad porede kazu: raspadose se ko famos :)
Mozda se ti ne sjecas toga, ali pitaj starog ili nekog starijeg mora mu biti poznata ova...famose famose eto želje tamo se ;) i samo se vi ne javljajte o raspadima i slicnim stvarim. Vise srece imate u zadnjh 20 godina nego sto zaista vrijedite i sto to "rezultati" to pokazuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo nije normalno😟sta ova uptava radi Barsi.
iz ovoga ispade da je Neymar bio u pravu jos bi i on trebao otici u PSG i onda bi sve otislo u k...
"dali svoje zivote za dres" jos pritom naplatili desetine miliona...usput nako, nisu htjeli, al kad su ovi bili navalili...stace morali prihvati, a inace ne bi.
Titanik...
Gospodin covjek
Od kako je Xavi otišao njihova igra se raspada , a ako Iniesta koji je diejte kluba ode e to je već ozbiljan problem.
Ma bjezi i ti, vidis da se raspada ciganija
Hebibović pa deset mjesta prazno.
Uprava napolje!