Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOKTOR
1 Andrés Iniesta (ESP) – FC Barcelona (19 votes) 2 Lionel Messi (ARG) – FC Barcelona (17 votes) Cristiano Ronaldo (POR) – Real Madrid CF (17 votes) Znaci, Ronaldo i Messi imaju isti broj glasova, tj. dijele drugo mjesto. Klix.ba, informisite se kako treba.
Ljubomorne duse mogu samo da ga puse... Rela Madrid CR7
Nene izvini molim te Dali ti bre pratis nogomet hahaha Barcelona u zadnjih 5 godina sve poosvajala i ti pricas da gube na svim poljima ? sta je tebi dijete jadno
jes mu k u r a s cestito
Sta Barcelona ima od silnih nagrada kad nigdje titule!!! Boli navijace reala neka stvar sto jedan Ronaldo nije dobio nagradu, ma bitni su pehari,klub i osvajanje jedne po jedne lige. I u pravu je novinar goal.com-a sta ova nagrada predstavlja Barceloni kad su izgubili na svim poljima, ama bas nista!!!
Nije Ronaldo toliko bahat i prepotentan koliko ga mediji i napaceni novinari zele predstaviti.
mogu misliti kako je padavicar suze proljevo posle ovoga !!! kad te ljudi otresaju nekoliko godina za redom a ovamo te mudinjo i drugi drugi baletani dizu,to mora da ostavi trajnu posljedicu na glumacki zivot
Kako mrze Ronalda...ccc...dali su nagradu iniesti , ofirno bilo da daju opet messiju, a ne daju ronaldu,pa makar.....Mada zna se Ronaldo je broj 1, dobio nagradu ili ne..
cestitke ronalduipak nije mala stvar naci se pored ova 2 virtuoza
dok se ovi prepiru zlatnu loptu treba dobiti sami kedira
Cestitke virtuozu!
 
poceo ronaldo pricat, kako su oni prvaci spanije, kako su pobjedili barsu, kako su bili boljia ekipa, zaboravi reci da ih barsa mlatnu 1:3 na bernabeu prosle sezone.da ih pobjedi u supper kupu i kupu kralja prosle sezone,ne ronaldu je murinjo isprao mozak i on samo vidi onu jednu titulu i onu pobjedu od 1:2 na nou campu i po njemu je real bio bolji, i na kraju nije kazao izgubili smo u polufinalu lige prvaka zato sto sam ja promasio penal. ZA VASU INFORMACIJU LEO CE DOBITI ZLATNU LOPTU,zato sto kiki jos kaska leo zabi duplo ise golova od njeg i on bi kao zlatnu loptu.
@anonimac kmeeeeeek kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeee
Messi koristi/o i testosteron i hormon rasta i igra/o je, a debeli Ronaldo nije smio koristiti lijekove ze štitnu žlijezdu.. Ronaldo je bolji fudbaler i sportista, bio je najbolji igrač svijeta prije ovog patuljka opet zabija preko 50 golova po sezoni, a da mu ne treba nikakva vrsta dopinga.. Razumijem bolest je bolest, ali nedozvoljena sredstva i doping se ne smiju koristiti ukoliko igrate fudbal..