Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smijeniš korumpiranu bagru i dovedeš poštenog čovjeka. Ovo je super ideja i dosta je više sudijskih grešaka u ključnim utakmicama koje unište zabavu.
samo cekam kad ce igrace da zamijene robotima, sve je to fudbal da sudije prave greske jer svi su ljudi al eto
@lik5 sve je to fudbal druze moj, trebaju se birati "dobre" (postene i dobro obučene) sudije a ako neces sudijske greske igraj fife il pesa
@HusqvarnaPila vidio bi tebe da treniraš svaki dan za jedan momenat kojeg ti usere "dobar i pošten" sudija bez ikakve loše namjere da tako učini. Nije da će im oduzeti sve ovlasti, i dalje će 99% odluka biti na njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobrom sudiji ne treba video
Čak je i veliki Colina griješio. Svi griješe. A kad sudija pogriješi, titulu osvoji onaj ko je nije zaslužio. To nije fer. Ovako debelo plaćen sport mora biti maksimalno fer.
@pegazus Colina je podiceni supak,znao je suditi ali i navlaciti. Finale Olimpjade Argentina-Nigerija je bilo umjetnicko djelo na temu "Kako bolju ekipu unistiti i pokloniti pobjedu favoritu" ali je na kraju Nigerija pobjedila i njega i Gaucose