Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za'ebi to sada klixe...nego je li Svena još traži Inter?!
preuzima Barcolounouspor u petoj Turskoj ligi
@Kal El Pa ne traži Inter njega, nego on hoće da ide samo u Inter. Isto kao što i ja hoću samo u Majorku.
volio bi da nas Mire zaigra za veliki Liverpool ali bi morao nabaciti koju kilu, moras biti robustan za engleske lige..
Jah, ko sto je Modric bio, ili mali Eriksen, Coutinho, Lamela itd..
Heisenberg22, navedenim igračima i treba malo više robusnosti i bili bi najjači igrači u EPL, a sve dok Coutinha stigne Bešić i klizećim starom mu izbije dva zuba, neće biti u vrhu.
jel to novo od telemacha trio plus paket :D
Pjanić je maestro, al' Gerard je mog'o igrat na svim pozicijama ,od bekova, veznih do u napad + dobar je bio u odbrani i nametao se fizički.Tek tada možete reći da je savršena zamjena. P.S. Mislim da bi Pjanić predobro doš'o Liverpool, jer im ovakav vezni i fali, imaju onog lažnog Gerarda (Hendersona) , a u sredini se ne može nametnuti Joe Allan, Pjanić bi tu idealno doš'o.
Vjeruj mi da bi bio legenda kluba, Gerrard je bio jači defanzivno od Pjanketa, doduše i sada je haha, al' Pjanić još ima prostora za napredovanje i više je napadački orjentisan. Sve u svemu, moglo bi ovo dobro izgledati :D
Vjerovatno nemamo boljeg veznjaka od njega! Ali on savrsena zamjena, za covjeka koji trci gore-dole 90 minuta,ulazi beskompromisno u duele, zabija golcine...?! Nema u engleskoj lizi polahko,ko u Italiji,presing se igra,brzi igraci ti ne daju oko otvorit... Sve u svemu, Italija idealna za naseg princa!
Jebi ga, trebalo bi mu vremena da se privikne na Engleski stil igre. Al' vjeruj mi da "key pass" znači mnogo, a Pjanić je doc. dr. mr. za to :D
I Roma nije losa opcija. Ostavite momka na miru i bez spekulacija molim. Tacka.
Pjanke majstoreeee kakav liverpul ti ces nama u REAL uskoro
znate li da je gerard kao junior pucao penal i pogodio korner zastavicu
@sanja - Pravac u kuhinju , ceka rucak.. odmaah ! @atomac- Veoma bitno je da je mali "HTIJEO " , mrs u knjizaru , opismeni se malo !
krajprice trci kuci zove te mama da sebi napravis brata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najtrazeniji igrach Miralem Pijanic jer ?eko je boli od Ronalda
Mogu zamislit kako bi se tek nafurao kad bi presao u Liverpul. Skidam kapu za nogometno umijece ali sve je veci glumac
Pa u Italiji kad počneš kao dijete trenirati fudbal, prvo moraš pola godine ići na Scensku akademiju :D
A što imam neki osjećaj da će Mire reći, ja ću kao Totti posvetiti karijeru Romi. Lično mislim da je to najbolje tu igra i u formi je :)