Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goveda...nebitno koji...Manijaci,Horde, Škripari, Ultrasi, Fukare... piške materine. Stoka zbog koje čovjek sa djecom ne može normalno otići na utakmicu.
Nisam znao da su simpatizeri i ultrasi na istoj tribini 😂,, na svakom su stadionu na zasebnoj tribini care moj nemas dodira s njima
Navijam za Želju 60 godina.Nema gdjej nisam išao da ga gledam al ove današnje navijače treba pred gostovanje i na domačem terenu prvo dobro nalemati da nemogu stajati več samo sjediti i gledati utakmicuPolicijo udri o samo udri kad gamad i ne zna navijati več samo praviti probleme.
uvjek prekrijem zvucnik prstom kad ide ova vasa reklama prije klipa, tako da djaba vam sto ste bolesno pojacali zvuk.
Ovo je sve zenicka murija da znate samo
Pičke,gdje god dođu problem naprave
Jaooo komentara a uopste ne znate sta se dogodilo,raja odmah poletjela da blate navijace.
od kad su navijacki neredi sporadični incidenti
jel ono Vedo Shile sa onim celavimu cosku?
Zulicevi narkomani na djelu :) Udri policijo
Udaraju dijete mamu im *ebem drotovsku!
Gospon policajac najebem ti se svega i svacega sto imas i nemas udaras dijete,a kad treba da hapsis lopove prodajes se ckapi jedna hajde jedan na jedan sa mnom molim te!
Razlog zbog kojega ne idem sa mojom djecom na utakmice,bravo
@bosnavazda
Pice drotovske
gdje je ovdje sukob? kakav naslov novinara klixa...
Ušli u sukob s policijom i još ih nazivate "popularni".
Bespotrebno fizičko nasrtanje na mladiće koji nisu ništa skrivili i ne opiru se, predstavlja samo istresanje ličnih frustracija. U svakoj grupi ima pojedinaca koji prave belaje i njih i treba kazniti, ali ne sve.