Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ljepota\" je citati kako se ovi mladji papci zgrazavaju da je Srbin nekad bio zvijezda FKS....
@ vgt: kao prvo j..ali ti muslici sve zivahno i ono mrtvo! kao drugo ti reci nekome, karav_lahu o cistoci!! pa ne bi vam oraha iz ruke uzeo, :))) pogan prljava.
mu je i hanuma izgledala k\'o victoria beckham
paja je bio majstor, gospodin među igračima, i što je najvažnije veliki pitar!
jesi imao si. a i imas 1000 godina a beckham 30.
@zvezdas Mirza Kapetanović je zatvorio kafić, sada je tu njegova knjižara, a vlasnik je jedne od bolje stojećih štamparija u gradu. Za Mešin kafić ti ne mogu pouzdano ništa reći jer se slabo krećem tim dijelom grada, a što se tiče Šerbinog kafića, on je još tu, ali čujem da je Šerbo pod stare dane počeo raditi u jednoj državnoj firmi, pa ti prosudi o čemu se radi.
pasicu sada mi je krivo sto sam se radovao kada te \"ONOMAD \" Berjan osunetio
Ja za susica kao trenera nikad nisam cuo. Stoga ako nije do sada bio uspjesan trener tesko je ocekivati da ce imati uspjeha.
bio je brz i najbolji igrac te godine u jugi. igrali su tada i braca vujovici i sliskovic i gudelj i piksi i pancev i mrkela i sestic i bazdarevic i skoro i jakovljevic i nikic i svi ostali, ali je on bio najbolji tada. samo uzme loptu sa centra i ode lijevo i onda centrasut naivicu sesnaesterca ili u peterac. i dobar je covjek, kad pogledam sta recimos ad rade NeleK. ili Goran B ili bog te pita ovi ostali, on je osta sebi i nama vjeran!
Paja je bio veliki igrac, gledo sam cijelu sampionsku generaciju 1986, On nije puno trcao stajao bi uvijek u onom cosku na polovini teremena i to na nasoj strani i cekao da neko nabije loptu i onda bi stvaro isao ko vjetar lijevom strano i trazi Musemica. Bi je pravi vjetar.
Kad se samo sjetim koliko puta je Husrefa pogodio loptom u čelo, čudi me da je Husref ikako \"dobar\".
@zvezdaš Jarane, neko tu laže. Ili ti ili Pajin brat Nenad. Paja NIKAD nije htio u Zvezdu, iako su bili uporni da ga dovedu. Doduše ne tako uporno kao Partizan, kojeg je Paja također odjebo. @nobra A nobra i ostali seljini papci, kako tek vi lažete. Taj isti papak Berjan nije znao gdje je kad ga je Paja slao po ćevape. I onda papak pravo u kost, tipično za seljine igrače. Paja je jednostavno LEGENDA! I to odmah do Papeta.
Paja je bio igracina a ostao divan covjek. Ovi novi papci mu nisu ni do yaya!
ko je sad ovaj??? dze je ovaj igro???
ja ti mogu reci da je Šerbin kafić još otvoren na Malti.