Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igračima svaka čast za prikazanu igru zalaganje i rezultat,a za sramotno ponašanje navijača i prijetnje nemam riječi . Uprava i stručni štab treba da čvrsto stanu u zaštitu igrača .Šef struke treba da izađe prvenstveno prvi na liniju odbrane. Navijačima je mjesto na tribinama a tamo ih nema u prosjeku 2000 -3000 hiljade. Javašluk i sramota .
ono što je Crnkic sinoć promašio ono je stvarno sramota a nosi dres jednog od najvećeg kluba u Bosni
Ove majmune sto su dolazili na vrata i uznemiravali trudnu zenu , treba dobro namlatiti i dozivotno zabraniti ulaz na stadion. Ono se naslo da nekom prijeti i da ljude uznemirava. Bagra jedna obicna napusena i nepismena .
Popišam se ja na svakog onog kome smeta navijač drugog kluba. Toliko, hvala
Ja ja, neka , neka. Nek ne spava mirno. Nek ima muda pa okači kopačke klin. Šta su mislili, onako se nonšalantno ponašati m, fulati, a i dalje musti platu veliki od Sarajeva. Nema iigranja sa Hordama i Pitarima. I mi smo zbog njih imali neprospavanih noći i noći, i njih je bolio racku za nama. Opet plata liježe. Eh sada malo nek vide kako ne ne spavati
mrš smradu prodani vodite ta govna odakle du došla -rustemovića,crnkića,bekiće,ivetića,sarića---- dajte juniore da gledamo fudbal pa makar ispali iz lige
Haj ti nama predsjednice reci jel istina sto se prica, da je Rustem dobio raskid ugovora??? Ako jeste, halal vam i kup i prvenstvo i citava sezona... nikad goreg igraca nismo imali :) hvala !!!
@dzeno77u derbiju vam neigra ni crnkic ni rustemovic
@trpač pa to mi je glavna informacija...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kmeee,kmeeee....
Klub koji "kalkuliše" sa trofejem ove države ne treba ni imati bolje navijače. Žaliti se na sudije u finalnim utakmicama nije opravdano. I Željo i Sarajevo su to predali onako bez neke prevelike borbe i nije mi jasno kako se ekipa koja se bori u grupi za opstanak tako brzo oporavila i izbacila oba sarajevska premijerligaša iz Kupa. Smrdi ovo itekako smrdi.
FK Sarajevo treba da bude ponos grada, ponos drzave, da za njega igraju najbolji igraci,da stadion bude pun,,,STA IMAMO OD TOGA????
Predsjedniče, i ja sam vidno emotivno rastrešen nakon sinošnje utakmice. Hoće li klub stati i i moju zaštitu i zaštitu ostalih umobolnika kojima je jedina dijagnoza "navijač FKS"?
Predsjedniče, i ja sam vidno emotivno rastrešen nakon sinošnje utakmice. Hoće li klub stati i i moju zaštitu i zaštitu ostalih umobolnika kojima je jedina dijagnoza "navijač FKS"?
Predsjedniče, i ja sam vidno emotivno potresen nakon sinošnje utakmice. Hoće li klub stati i u moju zaštitu i zaštitu ostalih umobolnika kojima je dijagnosticiran sindrom "navijač FKS" ?
Kakvi idioti, nevjerovatno
Pustite Želju neka osvoji titulu... Sledece sezone remont ekipe i bicemo bolji..
kakvi se sve idioti nazivaju navijacima to je nevjerovatno niko ne zna prihvatiti poraz nego neke prijetnje nesto