Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murinjo osvoji LP sa ovim igracima, a ovaj strucnjak hoce cetiri pojacanja. A garant trazi neke bezveznjake kakve je dovodio i u Liverpul.
Dovedi ti onakva pojacanja kakva si doveo u liverpool,pa ljudi meda ne mogu...morati,budi pametan,ustedi novac,odpusti levata!
I corava koka ubode zrno ;)
Joj, Beniteza što je pametan. Pa skontaj i sam šta im je isplativije, da tebe otpuste ili da dovedu 4 igrača?!
Cetiri Benitezovap ojacanja : Torres, Alonso, Mascherano, Johnson. Hajmo malo tako gledati
He\'s just a fat Spanish waiter!
ima i opcija broj 4. idi ti u pm odakle si i dosao..nije ti inter liverpool da mozes sksit pola milijarde i osvojit 0 trofeja
Opasan tip ..
Otpusti rumenog!!!
ako je pametan sad če mu uručiti odkaz
Cetiri Benitezova pojacanja : Lucas Leiva, David Ngog, Voronin i Poulsen! Sa Benitezovim pojacanjima bi za sekundu bili na dnu!
Pa ako Inter nema kvalitetne fudbalere ja ne znam ko ih ondar ima.