Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da ga domenech glaba nekom tamo predjsedniku saveza francuskog, pa je i dalje selektor
E DOMENECH, DOMENECH - NEMAŠ TI POOOJMAAA!!!! ;-) SRAM TE BILO JADNIČE JADNI, SMRDLJIVA FIFA VAM ŠTIMA TAKOZVANE \"NOSITELJE\" GRUPA ZA BARAŽ, A TI SE JOŠ NE POJAVLJUJEŠ NA IZVLAČENJU PAROVA?? VOLIO BIH DA DRAGI BOG DADNE DA FRANCUSKA NE IDE NA SVJETSKO PRVENSTVO, KAO TAKOĐER NITI JEDAN OD TAKOZVANIH \"NOSITELJA\", A DA SE SVI \"NENOSITELJI\" PLASIRAJU NA SVJETSKO PRVENSTVO U JUŽNU AFRIKU. NIKAD NIKOM NISAM ŽELIO NIŠTA SLIČNO, ALI NEPRAVDA KOJA JE UČINJENA ZA OVAJ BARAŽ NEMA VEZE SA FUDBALOM.
haj ne seri o t a c te j e b o dobio si najlakšeg protivnika pa lupetaš gluposti
\"Naš zadatak je doći na Svjetsko prvenstvo i ne pitamo za ime ekipe koju moramo dobiti. Svakoga moramo pobijediti.\" Ugledajte se malo na ove rijeci i prestanite sa kukanjem. Ko izgubi, ne zasluzuje da ide dalje. Vrlo jednostavno. Sudije, zrijeb, qurci-palci...ostavite to za malu djecu.
Ma svi su oni pederi i na OBNu i ovi hajvani svoju zajednicu guraju dabogda im svinjska gripa dosla pomrli svi redom j.e.b.m i sve pospisko
Zapravo, bilo nam je svejedno protiv koga igramo. Naš zadatak je doći na Svjetsko prvenstvo i ne pitamo za ime ekipe koju moramo dobiti. Svakoga moramo pobijediti - ..cuj papka majkemi....pa svedno ti je kad su vas \"celike\" stavili na jednu stranu a nas \"male\" na drugu...piz.da ti mater.ina ... da ti je trebala doci ili rusija ili prtugal, kur.c bi ti onda bilo svedno... lopovi
ma vas ce irci dobit................
Ko dovodi ove pedere na OBN dabogda svi pomrli od svinjske gripe