Claudio Ranieri
0

"Igrali smo najbolje poluvrijeme, ali..."

Totalsport
Claudio Ranieri
Claudio Ranieri
Nogometaši Rome prvi su podlegli pritisku "mrtve utrke" s Interom za naslov najbolje ekipe u Seriji A. Kao domaćini su u 35. kolu poraženi od Sampdorije 2-1.

Vodila je Roma pogotkom Tottija, no Pazzini je s dva gola okrenuo rezultat na stranu gostiju. Odlučujući drugi je postigao u 85. minuti.

Prvi je to prvenstveni poraz Rome nakon 28. oktobra 2009. godine (kod Udinesea 2-1), a tri kola prije kraja imaju dva boda manje (73-71) od vodećeg Intera.

"Igrali smo najbolje poluvrijeme otkada sam došao za trenera. Prvo poluvrijeme naravno. I velika je šteta što nismo zabili više od jednog pogotka. Trebali smo", rekao je trener Rome Claudio Ranieri i nastavio:

"Moramo se ponašati kao da se ništa nije dogodilo, iako je to strašno teško. Trebamo se boriti dalje i nadati se."

Ipak je na kraju zaključio: "Kada gledam raspored Intera do kraja ne vidim gdje mogu prosuti bodove. Nažalost, stvar više ne držimo u našim rukama, ali i dalje mislim da će odluka pasti u zadnjem kolu, iako smo sada mi u goroj poziciji".

Do kraja sezone Inter mora u goste Laziju i Sieni, te igra doma protiv Chieva, dok Roma igra kod Parme i Chieva, a na domaćem terenu dočekuje Cagliari.