Visok poraz na startu turnira
0
Igračice SFK 2000 poražene od Olimpije Cluj
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo sfk, mi imamo zenske ekipe u ligi prvaka, a susjedi nemaju ni to.... boli nas pi.c.ka.. btw: jesu li postavljene stolice na stadion olimpica ??
Mamara ti je lezba. Ne smiju se cure ni baviti fudbalom,da ih ne bi neki pi.zda.roš sitnih mudica prozvao lezbama. I traži sebi naivne glupaĆe da ti daju pi.Ć.ke.
Sljedeca utakmica koju igra SFK 2000 protiv turskog Atasehir-a je 13.08.2011. godine u 16.30h na stadionu Asim Ferhatović Hase - Koševo. Ulaz je 2 KM. Otvorena je samo Istočna tribina, ulaz C1 čini mi se. Raspored utakmica možete vidjeti na web stranici kluba: www.SFK2000.com
Zna li iko i koliko je sati sutra na Kosevu utakmica i koliko kosta ulaz? hvala unaprijed i zasto nemoze da prodze poruk u kojoj sam napiso da je bolje gledati ove dijevojke nego tzv igrace iz tzv premie lige.
22 na okupu a s.i.s.e ni za lijeka.
jesu ruzne, h.e.bo ih onaj ko ih stavi u prvi tim. ima boljih trebulja na Bazenima, Basement, Jez, Sloga,.......... to su kokare
Koje su naše?Plave ili crvene?
@bravo Koliko to cijenite govori posjeta ovoj utakmici.
Joj ova 18-ka kako bi onog sjedog odvratnog taleta bacala na usta..
sve lezbe j.. ih otac ... fuuuj
ova kim kardasian je koka i po..... pogledajte ove slike av av av av uf............
Ma za nas je sjedeća odbojka i kraj priče. ostali sportovi su za normalne, prave narode.
ili virslice od spartanaca.... ovaaj, basela
hajd, makar nisu primile šest komada ko seljo od jevreja.